Kate Mossová to chce skúsiť ako speváčka, a to hneď na festivale Glastonbury
Autor(ka) : Jana Konečná
Dátum a čas : 28.1.2005 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Supermodelka Kate Mossová, ktorá v svete módy dosiahla prakticky všetko čo mohla, sa v 31 rokoch rozhodla pre skúšku možností v novej sfére.

Supermodelka Kate Mossová, ktorá v svete módy dosiahla prakticky všetko čo mohla, sa v 31 rokoch rozhodla pre skúšku možností v novej sfére.
    
Spoločne so svojím známym, spevákom skupiny Primal Scream Bobbym Gillespiem (42), mieni v tomto roku vystúpiť na ostrovnom slávnom hudobnom festivale Glastonbury. S akým repertoárom sa dvojica predstaví, predbežne nie je známe. Kate Mossová to však so speváckou kariérou myslí evidentne vážne, veď podľa informácií bulvárneho denníka Daily Star si už nechala u organizátorov podujatia rezervovať čas na vystúpenie.
    
Jeden z modelkiných priateľov pre Daily Star prezradil, že Kate Mossová má veľmi rada práve festival v Glastonbury, ktorý si nechá ujsť iba výnimočne - v prípade, že jej to nedovolia iné povinnosti. Má rada hudbu a považuje za super aj príležitosť stretnúť sa tam s priateľmi. Už dlhší čas snívala o vystúpení na tejto scéne, dodal zdroj blízky modelke.
    
Kate Mossová, ktorá nežije s otcom svojej dcérky Lily Grace (2), sa vlani kamarátila okrem iného s hercami Danielom Craigom a Johnnym Knoxvillom. V súčasnosti tvorí takmer nerozlučnú dvojicu s rockerom Peteom Dohertym (25), ktorého vlani kvôli závislosti na kokaíne vyhodili zo skupiny Libertines. Samotná modelka sa už v roku 1995 priznala k alkoholovej závislosti.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.