Revolučná zbraň proti tukovým vankúšikom
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 18.8.2004 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Odstráňovanie tuku je jeden z najžiadanejších zákrokov plastickej chirurgie. Vedci však stále pátrajú po bezpečnejších a efektívnejších spôsoboch formovania tela. Jednoduché rozpustenie tuku sa stalo realitou v Južnej Amerike, kde sa tačala táto metóda rozvíjať.

Odstráňovanie tuku je jeden z najžiadanejších zákrokov plastickej chirurgie. Vedci však stále pátrajú po bezpečnejších a efektívnejších spôsoboch formovania tela. Jednoduché rozpustenie tuku sa stalo realitou v Južnej Amerike, kde sa začala táto metóda rozvíjať.

Nová štúdia uskutočnená na vzorke 100 pacientov ukázala, že metóda odstraňovania tukov prostredníctvom injekčnej lipolýzy, tzv. Fat-Away-Injection, naozaj funguje, hovorí rakúsky lekár Karl Georg-Heinrich.

V posledných mesiacoch rakúske médiá informovali o tuku rozpúšťajúcom sa v dôsledku injekčnej liečby. Techniku injekčnej lipolýzy s fosfatidylcholínom po prvý raz predstavili v Južnej Amerike a mnoho ľudí ju v tomto regióne používa už niekoľko rokov s údajne dobrými výsledkami. Táto prírodná látka, získaná zo sójových bôbov sa aplikuje na miesta s tukovými vankúšikmi. Naštartuje sa proces, pri  ktorom sa tuk rozpustí a z tela sa dostáva  metabolickými procesmi.

Lekári sa v názoroch na túto metódu liečby rozchádzajú. O tom, že je skutočne efektívna a pacientmi dobre znášaná, najnovšie presviedča Karl-Georg Heinrich na internetovej stránke http://www.ddrheinrich.com. Osvedčeným spôsobom však naďalej zostáva cvičenie a vyvážený jedálny lístok.

Copyright©2004 TASR


 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.