Víťazky Miss Universe odišli reprezentovať Slovensko do Ázie
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 18.6.2004 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Na ázijský kontinent odišli Slovensko reprezentovať víťazky a finalistka súťaže krásy Miss Universe Slovenskej republiky.

Na ázijský kontinent odišli Slovensko reprezentovať víťazky a finalistka súťaže krásy Miss Universe Slovenskej republiky.

V Taiwane a Malajzii strávia tohtoročná víťazka Zita Galgóciová, víťazka z roku 2000 Mirka Kysucká, minuloročná Miss Eva Džodlová a jedna z finalistiek súťaže Lucia Kollárová vyše týždňa a predstavia sa ako tváre módneho salónu Hankin Mode. "Dievčatá absolvujú tri, alebo štyri módne prehliadky v Taipej a v malajskom Kuala Lumpur," hovorí riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová.

Zita Galgóciová sa po návrate doma príliš neohreje. Vo Švédsku ju totiž čaká náročné fotenie jedného celoeurópskeho katalógu. Program má nabitý až do konca leta. Kvôli nedovŕšenej osemnástke sa kráska nemohla zúčastniť na svetovom finále Miss Universe v Ekvádore, ale zato ju 20. augusta čaká súťaž o najkrajšiu tvár sveta Teen Model of the World. "Nie je to pre ňu náhrada za Miss Universe. Bola s nami v Ekvádore, videlo ju tam mnoho ľudí a dostala viacero ponúk a na základe toho ju pozvali aj na túto súťaž. V decembri by potom mala absolvovať ďalšiu. To je však zatiaľ v štádiu rokovaní," vysvetľuje Lakatošová.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.