Soňa Müllerová sa v rozhlase cíti ako ryba vo vode
Autor(ka) : Jana Konečná
Dátum a čas : 14.6.2004 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Za rozhlasovým mikrofónom sa vraj ako ryba vo vode cíti bývalá televízna hlásateľka, dnes moderátorka Soňa Müllerová.

Za rozhlasovým mikrofónom sa vraj ako ryba vo vode cíti bývalá televízna hlásateľka, dnes moderátorka Soňa Müllerová.

 

Už štyri roky moderuje rozhlasovú reláciu Babinec a nedávno do jej aktivít pribudol polnočný diskusný program Krehké vzťahy. "Je to môj projekt, ktorý som vymyslela a spojazdnila v rozhlase. Ide o reláciu pre ľudí, ktorí sa ocitli v kritickej životnej situácii a potrebujú sa s niekým o svoje starosti a obavy podeliť," hovorí moderátorka.

 

Relácia zameraná na partnerské, sexuálne, či pracovné problémy nemá podľa jej slov nemá poradenský charakter. "Poslucháč nedostáva konkrétne rady, ale je vypočutý a pochopený, a to je v mnohých prípadoch to najdôležitejšie. Má možnosť svoje názory konzultovať s inými pohľadmi na danú situáciu," vysvetľuje poslanie Krehkých vzťahov. V štúdiu je okrem moderátorky prítomný aj profesionálny psychoterapeut.

 

"Po niekoľkých vysielaniach môžem povedať, že relácia má úspech. Svoje názory na konkrétny problém nám prostredníctvom smsiek a telefonátov hovoria aj ďalší poslucháči a nakoniec sa vyjadrí odborník, ktorý pracuje s modernými psychoterapeutickými metódami. Aj ja v relácii hovorím svoj názor, ale celá filozofia relácie, ešte raz to zdôrazním, spočíva v pochopení, nie v radení. Naozaj by som sa nechcela stavať do pozície nejakého radcu. Som milo prekvapená, akí sú niektorí poslucháči konštruktívni, dokážu o probléme hovoriť a chcú svoj názor konfrontovať," dodáva Müllerová.

 

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.