Madonna navrhuje sexy módu pre dievčatá, Beckhamová sa vrhla na topánky
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 8.6.2004 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Hviezdy umeleckého neba sa vrhli na módu - tomuto trendu neunikli ani americká speváčka Madonna (45) a exspajska Victoria Beckhamová.

Hviezdy umeleckého neba sa vrhli na módu - tomuto trendu neunikli ani americká speváčka Madonna (45) a exspajska Victoria Beckhamová.

Madonna informovala, že by chcela v budúcnosti predávať sexy módu pre dievčatá vo veku dva až 16 rokov. Podľa informácií britského bulvárneho denníka The Sun sú niektoré kusy veľmi konvenčné a inšpirované Madonninou rozprávkou pre deti s názvom Anglické ruže.

Jej ďalšie módne kreácie sú však na hranici vkusu - napríklad priesvitné šifónové topy pre dievčatá každého veku. Podľa Madonny ako dvojnásobnej matky môže dokonca dievča v každom veku nosiť aj úzku minisukňu. Madonna sa podľa mediálnych informácií inšpiruje  svojou šesťročnou dcérou Lourdes. Aj napriek svojmu veku už totiž nosí minisukne aj make-up.

Victoria Beckhamová (30) sa po neúspešnom pokuse vydať sa na dráhu sólovej speváčky pre zmenu vrhla na topánky. Jej priatelia hovoria, že topánky jednoducho miluje a dokonca má aj dobrý vkus. Topánky navrhované Victoriou by mali byť predávané pod značkou tvorenou
iniciálkami VB.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.