Neváhaj a hľadaj ružu! – vyhodnotenie prvej časti súťaže
Autor(ka) : redakcia
Dátum a čas : 26.4.2004 20:51
Kategória :
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Koho by nepotešil darček ku Dňu matiek? – presne týmito slovami sme sa Vám prihovárali 20.04.2004. Máme tú milú povinnosť, aby sme Vám oznámili mená prvých dvoch vylosovaných výhercov tejto súťaže.

Koho by nepotešil darček ku Dňu matiek? – presne týmito slovami sme sa Vám prihovárali 20.04.2004. Máme tú milú povinnosť, aby sme Vám oznámili mená prvých dvoch vylosovaných výhercov tejto súťaže:

Richard Bohunicky

Dana Dvorjakova

Stále však pokračuje možnosť, aby ste to pri ďalšom losovaní boli práve Vy, kto si odnesie balíčky kozmetiky. Do konca súťaže prebehne losovanie ešte dva krát a vždy budú vylosovaní dvaja výhercovia. Každý deň je uverejnených 6 ruží na stránkach www.lady.sk, www.load.sk, www.automobily.sk, www.profistav.sk, www.sportextra.sk a www.filmy.sk. Všetky sú uvedené na hornej lište na každej stránke. Na každej z uvedených stránok je uverejnená 1 ruža, ktorá sa zobrazuje vždy v niektorom z článkov uverejnených na titulnej stránke. Keď nájdete túto ružu, stačí Vám na ňu iba kliknúť a automaticky sa Vám zaradí do formulára. Keď nazbierate 4 ruže zo 6, systém Vám ponúkne formulár na odoslanie, v ktorom je potrebné vyplniť iba tri údaje – meno, priezvisko a mailovú adresu a potom odoslať. Pozor! Ak niektorú z týchto troch položiek nevyplníte, systém Vás nebude vedieť zaradiť do losovania. Súťaž trvá do 7.mája . Uverejnenie výhercov bude vždy v pondelok na všetkých stránkach. Výhercovia budú kontaktovaný mailom na adrese, ktorú uviedli do formulára. Do súťaže je možné zapojiť sa každý deň. Čím sa viac krát zapojíš, tým máš väčšiu šancu na výhru. Neváhaj a hľadaj ružu!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.