Merloni Elettrodomestici sa bude od roku 2005 volať Indesit.
Autor(ka) : Stanislav Koprda
Dátum a čas : 23.3.2004 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Spoločnosť Merloni Elettrodomestici v Prahe zverejnila výsledky svojho hospodárenia a zároveň informovala o dôležitých zmenách pre celú skupinu. Od roku 2005 sa Merloni Elettrodomestici bude volať Indesit.

Spoločnosť Merloni Elettrodomestici  v Prahe zverejnila výsledky svojho hospodárenia a zároveň informovala o dôležitých zmenách pre celú skupinu. Od roku 2005 sa Merloni Elettrodomestici bude volať Indesit.

Spoločnosť Merloni Elettrodomestici tak sleduje trend - mať jeden spoločný názov pre značku ako aj pre spoločnosť. „Globálne spoločnosti potrebujú jednu značku a jedno meno. Meno Merloni je veľmi dobre známe v Taliansku a pomerne dobre známe v ďalších európskych krajinách, ale napríklad vôbec ho nepoznajú v Amerike alebo Ázii. Indesit je značka, ktorá je zastúpená na všetkých trhoch a ktorá je dobre známa po celej Európe. Naviac výborne reprezentuje hodnoty a štýl našej spoločnosti,“ uviedol Aldo Taddeo, výkonný riaditeľ Merloni Elettrodomestici pre strednú Európu. „Aby sme mohli byť konkurencie schopní, okrem modernej technológie, kapitálu a ľudských zdrojov musíme mať taktiež silné a ľahko rozpoznateľné meno.“

„V roku 2004 chceme u značky Indesit koncentrovať našu pozíciu na trhu vďaka investíciám do komunikačných aktivít. Výdaje na marketingové aktivity značky Indesit dosiahnu v celom stredoeurópskom regióne 5 miliónov EUR,“ dodal Aldo Taddeo.

Merloni Elettrodomestici
Spoločnosť Merloni Elettrodomestici je tretím najväčším výrobcom bielej techniky v Európe. Každý rok predá 13 miliónov kusov domácich spotrebičov. Najznámejšími značkami sú Ariston a Indesit. Spoločnosť má 17 výrobných závodov v Taliansku, Francúzsku, Veľkej Británii, Portugalsku, Poľsku a Turecku. V tomto roku budú otvorené dva nové závody v Rusku a Poľsku. Spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1975, dosahuje obrat 3 miliardy EUR a je kótovaná na talianskej burze. V regióne Stredná Európa plánuje spoločnosť Merloni Elettrodomestici investície vo výške 100 miliónov EUR.


 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.