Filmový Terminátor sa ospravedlnil za zlé správanie voči ženám v minulosti
Autor(ka) : Iveta Michalíková
Dátum a čas : 13.10.2003 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Za svoje zlé správanie voči ženám sa ospravedlnil filmový Terminátor, hollywoodska hviezda rakúskeho pôvodu Arnold Schwarzenegger, ktorý sa uchádza o post guvernéra štátu Kalifornia.

Za svoje zlé správanie voči ženám sa ospravedlnil  filmový Terminátor, hollywoodska hviezda rakúskeho pôvodu Arnold Schwarzenegger,  ktorý sa uchádza o post guvernéra štátu Kalifornia.

"Áno, v minulosti som sa zle  správal,"  priznal na margo najnovších informácií o jeho sexuálnych prešľapoch. Súčasne priznal, že počas nakrúcania urobil veci, ktoré neboli správne, ktoré svojho času považoval za hry  a o ktorých medzičasom vie, že nimi ublížil ľuďom. Práve im adresoval  bývalý Mr.  Universum  svoje ospravedlnenie. Denník Los Angeles Times priniesol svedectvá šiestich  žien, vrátane štyroch nemenovaných, ktoré informovali o sexuálnom obťažovaní  zo strany  Schwarzeneggera v uplynulých troch desaťročiach, a to pri nakrúcaní, v  kanceláriách  a pri  iných príležitostiach. Ani jedna z nich však na hviezdu nepodala trestné oznámenie. Podľa  Schwarzeneggerovho hovorcu Seana Walsha sú obvinenia súčasťou  predvolebnej  kampane,  v rámci ktorej sa demokrati pokúšajú poškodiť imidž kandidáta s dobrými  šancami v  utorkových voľbách. Ak by filmový Terminátor vo farbách republikánov uspel, nahradil by na poste kalifornského guvernéra demokrata Graya Davisa.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.