Pozor na profesionálnych zvodcov
Autor(ka) : Iveta Michalíková
Dátum a čas : 4.8.2003 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Šum mora, clivé melódie, exoticky vyzerajúci muži a ženy - to všetko na dovolenke zvádza k flirtom. Mnohí majú chuť aspoň na chvíľku si

Šum mora, clivé melódie, exoticky vyzerajúci muži a ženy - to všetko na dovolenke zvádza k flirtom. Mnohí majú chuť aspoň na chvíľku si "okoreniť" prázdninové dni ľúbostným dobrodružstvom. A tak sa doň bezhlavo vrhnú. Aby sa však flirtovanie nezmenilo na nočnú moru a nedopadlo úplne inak, ako ste zamýšľali, treba poznať zvyky a mentalitu ľudí, s ktorými sa chystáte flirtovať. Lebo nenadarmo sa hovorí: iný kraj, iný mrav.

Iný kraj, iný mrav
Francúzsko
Ak idú dve osoby opačného pohlavia na večeru do reštaurácie, nie je zvykom, že im vystavia dva účty. Preto je úplne normálne, ak francúzska žena očakáva, že partner účet zaplatí, bez ohľadu na to, aké bude mať večera pokračovanie. O Francúzoch je známe, že neradi hovoria cudzím jazykom. No ak ide o nadväzovanie kontaktov s turistkami, menia sa na "rečových géniov". Zrazu im komunikácia nerobí problémy. V južnom Francúzsku ide všetko rýchlejšie, preto aj tunajší muži prejdú veľmi rýchlo "na vec". Po večeri, romantickej prechádzke a "horúcom ľúbostnom vyznaní", očakávajú sex.

Taliansko
Blondíny, hnedovlásky, čiernovlásky či ryšavé - v Taliansku sú všetky turistky vítané. Flirt je tu považovaný za hru. Tak možno ľahšie spoznať ľudí a stráviť príjemné večery. Kto vie trošku po taliansky, má vopred vyhraté. Talianski muži majú sklon k enormnému preceňovaniu vlastnej osoby a nechápu, že objekt ich záujmu by chcel mať od nich pokoj. Ak takýto muž narazí na odmietnutie, vie byť veľmi nepríjemný. Mladé ženy si musia dať pozor. Neskúsené dievčatá totiž najľahšie spadnú do osídel profesionálnych zvodcov. A tých je v Taliansku dosť.

Španielsko
Takisto ako v Taliansku, aj tu sa kladie veľký dôraz na zovňajšok. Kto chce na domácich zapôsobiť, nemal by chodiť napríklad v šortkách a bielych pančuchách. Španieli flirtujú očami, sú uvoľnení a extrovertní. Horúce pohľady však ešte nemusia znamenať horúci flirt. Okrem toho, Španieli sú perfektní spoločníci, vedia sa veľmi dobre zabávať a v spoločnosti sršia vtipom. Španielske ženy sú emancipovanejšie ako ženy v ostatných južných krajinách Európy. Často si vyjdú do barov či reštaurácií samy. Na rýchlu aférku ich však tak ľahko nenahovoríte.

Grécko
Vo veľkých turistických strediskách vládne uvoľnenejšia atmosféra aj grécke ženy sa stali vplyvom turizmu otvorenejšie. Čašníci a barmani letia najmä na blondínky. Dokážu im dva týždne šepkať do uška milé slová, no hneď ako objekt ich záujmu odíde z dovolenky domov, už "balia" ženu z ďalšieho turnusu. Ak sú zamilovaní, radi dávajú - drobné darčeky a kvety sú pre nich samozrejmosťou. Ak turisti zvádzajú grécke ženy, musia sa mať na pozore. Pojem "krvná pomsta" nie sú len prázdne slová. Ak je poškodená česť rodiny, môže to byť nebezpečné.

Tunisko
Európanky (navyše ak majú svetlú pleť a blond vlasy) sú v arabskom svete považované za atrakciu. Ak sa na verejnosti začítate do mapy, alebo sa bezradne pozeráte okolo seba, všetci vám chcú pomáhať a nielen to... V niektorých turistických sprievodcoch sa dokonca odporúča, aby ženy do týchto krajín necestovali samy. Ak žena hovorí po arabsky, môže sa tešiť, pretože Arabi vedia komplimenty vyjadriť mimoriadne kvetnato. Mužom sa však flirtovanie s arabskými ženami neodporúča. Za urážku sa tu totiž považuje už to, ak žene, ktorá nosí závoj, zahliadnete tvár.

USA
V USA panujú veľmi protichodné morálne predstavy. Sú štáty, kde je sex pred manželstvom zakázaný a určité sexuálne praktiky dokonca trestné. Na druhej strane sa verejne hovorí o intímnej sfére známych osobností a priatelia taktiež medzi sebou hovoria o sexe veľmi otvorene. Súhlasiť s "date", čo znamená niečo ako naše rande, signalizuje na vidieku, že máte sexuálny záujem. Muž zaplatí útratu a čaká za to protislužbu. V týchto situáciách hrozí ženám znásilnenie a môžu sa stať obeťou "date rape". Preto vzniklo v USA aj hnutie "No means No", čo môžeme preložiť ako "Nie znamená Nie". V mestách je však nezáväzné randenie úplne normálne a čo sa z neho vykľuje, je otvorené.

Mexiko
Čím má človek svetlejšiu pokožku, tým je atraktívnejší. Naopak najmenej záujmu si tu
užijú čiernovlasé a tmavé ženy a muži. V metre, v preplnených vagónoch, je dosť časté obťažovanie miestnymi machami. Ak je vám to nepríjemné, začnite kričať či šťavnato nadávať. Samozrejme, môžete to urobiť len za predpokladu, že identifikujete páchateľa. Ak sa vám to podarí, táto situácia je pre neho veľmi trápna a s obťažovaním prestane.

Karibik
V tejto oblasti je vzťah k telu a telesným pôžitkom veľmi uvoľnený. Vášnivé tance sa v prvom momente nedajú rozoznať od skutočného milovania. Flirtuje sa veľmi divoko a vášnivo - to však neznamená, že s objektom vášho záujmu ihneď strávite noc. Ženy by si mali dať pozor na emócie. Za vrúcnymi vyznaniami romantického muža je často len snaha nájsť obživu pre svoju rodinu.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.