Laetitia Casta si zo Slovenska odniesla malého
Autor(ka) : Iveta Michalíková
Dátum a čas : 2.7.2003 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nielen nakrútený film, ale aj živý suvenír si zo Slovenska odniesla francúzska herečka Laetitia Casta. O nový, krajší život sa modrooká kráska postarala malému psíkovi pouličnej rasy, ktorého zbadala cestou v aute na okraji Bratislavy. Prechádzala som cez cigánsku štvrť, kde si ho deti pohadzovali ako loptu.

Nielen nakrútený film, ale aj živý suvenír si zo Slovenska odniesla francúzska  herečka  Laetitia Casta. O nový, krajší život sa modrooká kráska postarala malému psíkovi pouličnej  rasy, ktorého zbadala cestou v aute na okraji Bratislavy. "Prechádzala som cez cigánsku  štvrť,  kde si ho deti pohadzovali ako loptu. Zastavila som auto a od majiteľov  som si toho  chlpáča vypýtala. Takže teraz mám malého slovenského orieška, ktorý je strašne zlatý a volá  sa po taliansky Anch´io, čo v preklade znamená Ja tiež," tešila sa z nového prírastku v  rodine  Laetitia Casta. 

Malý hnedý chlpáč ju sprevádzal takmer stále. Nová pani mu nechala  promptne  vybaviť všetky potrebné lekárske očkovania a potvrdenia, takže Anch´io z  Podunajských Biskupíc sa nečakane rýchlo ocitol priamo v Paríži, kam si herečka  odskočila  na pár dní v prestávke nakrúcania.   Vždy som chcela psíka, ale nemám rada  čistokrvných  psov,  lebo sa mi  zdajú trocha namyslení," dodala sympatická Francúzka, ktorá si svojho  "čistokrvného orieška" samozrejme zobrala domov, do Francúzka. "Laetitia je úplne  normálne dievča, je veľmi spontánna a milá. Pracovala som s mnohými hercami  ako Jane  Fondová, Susan Sarandonová, Harvey Kaitel, ale ona je najmilšia," s úsmevom  potvrdila  "trénerka  dialógov" Michela Predanová, ktorá bola najbližšou spolupracovníčkou a  dôverníčkou krásnej Laetitie na Slovensku.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.