Flirt – vzrušujúca hra pre dvoch
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 16.12.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Či veľká láska alebo kratšia aférka – vždy sa začínajú flirtom. Stačí dlhší, veľavýznamný pohľad a svet zažiari celkom novými farbami. Srdce sa nám rozbúši a obleje nás horúčava. Chceli by sme viac, ale často je to tak, že túžba po blízkosti sa z jednej sekundy na druhú stratí. Prečo asi? Tanec hormónov môžu useknúť aj maličkosti. Existuje však aj niekoľko overených trikov, aby vzrušujúca hra pokračovala...

Či veľká láska alebo kratšia aférka – vždy sa začínajú flirtom.  Stačí dlhší, veľavýznamný pohľad a svet zažiari celkom novými farbami. Srdce sa nám rozbúši  a obleje nás horúčava. Chceli by sme viac, ale často je to tak, že túžba po blízkosti sa z jednej sekundy na druhú stratí. Prečo asi? Tanec hormónov môžu useknúť aj maličkosti. Existuje však aj niekoľko overených trikov, aby vzrušujúca hra pokračovala...


ČO SA PÁČI MUŽOM NA ŽENÁCH?
Príjemný dych pri spoločnom smiechu je veľké plus. Záchranou v poslednej chvíli môže byť mentolová žuvačka, ale najistejšie sa cíti ten, kto si zuby pravidelne čistí nielen kefkou, ale aj zubnou niťou. Večer pred prvým stretnutím si radšej odpustite cesnak a cibuľu.
Dlhé vlasy, najmä ak sú rozpustené, pôsobia na mužov zvodne a sexi. Mužom sa páči, keď jemné vlasy hladkajú ženskú tvár – ženy vraj pôsobia ešte ženskejšie.
Pozvánka k bozkom. Na zdôraznenie hladkých, pestovaných pier celkom postačí jemný rúž alebo tónovaný balzam na pery.
Nerušené rozhovory. Asi nikto nemá rád neustále vyzváňajúci mobil. Váš partner si v duchu môže klásť otázku, koľko pre vás asi znamená, keď kvôli telefónu  niekoľkokrát prerušíte spoločný rozhovor.  Okrem toho je nálada pred a po rušivou telefonickom rozhovore úplne iná. Všetko, čo vám chcel práve povedať, je zrazu preč.  Najkrajší dôkaz, že ste s ním rada: vypnúť mobil.
Oči bez kruhov. Rozmazané oči po dlhom, vášnivom bozku pripomínajú upíra. To by sa naozaj nemuselo stať. Načo existujú maskary odolné proti vode, ktoré sa nerozmažú po celý deň?


ČO SA PÁČI ŽENÁM NA MUŽOCH?
Sympatický prvý dojem má priam magickú príťažlivosť. Prvý dojem úzko súvisí s vôňou, pretože láska ide cez nos. Páni by preto nemali zabúdať nielen na čistotu pokožky, ale aj na príjemný dezodorant alebo toaletnú vodu.
Mužská vôňa je nositeľom posolstva, ktorému ženy veľmi dobre rozumejú. Zaujímavou vôňou môže muž prejaviť svoj imidž.
Upravené vlasy ženy doslova provokujú. Len máloktorá odolá pokušeniu prejsť rukou po prvotriednom strihu, preto je veľké plus, ak sú vlasy umyté a voňajú čistotou. Mastné vlasy  a vypáchnutý cigaretový dym zo včerajšieho posedenia v krčme ženy skôr odpudzuje.
Hladká brada. Pichľavá, neoholená brada  láka k nežnôstkam asi rovnako ako pichľavý kaktus.
Nežné ruky. Nie je pravda, že ženy ,,letia“ na drsné, mozoľnaté dlane. Omnoho radšej majú jemné a citlivé ruky, ktorých dotykom sa vystavujú omnoho ochotnejšie ako rukám, drsným ako šmirgeľ  Páni, nezabúdajte ani na krém na ruky.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.