Hurá do postele
Autor(ka) : Farkašová Kristína
Dátum a čas : 28.11.2002 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Briti sa častejšie oddávajú posteľovým radovánkam ako Američania či "ohniví" Španieli, ale na Francúzov, Holanďanov, Dánov a Kanaďanov zatiaľ nemajú, konštatuje britský denník Daily Telegraph na základe prieskumu, ktorý si objednal výrobca kondómov Durex.

Briti sa častejšie oddávajú posteľovým radovánkam ako Američania či "ohniví" Španieli, ale na Francúzov, Holanďanov, Dánov a Kanaďanov zatiaľ nemajú, konštatuje britský denník Daily Telegraph na základe prieskumu, ktorý si objednal výrobca kondómov Durex.

Z ankety vyplýva, že Briti sa milujú v priemere 149-krát do roka. Francúzi obhájili svoju povesť milovníkov, pretože sa sexu venujú najčastejšie: 167-krát, Holanďania 158, Dáni 151 a Kanaďania 150-krát. Na ankete sa zúčastnilo 50.000 respondentov z celého sveta, z toho 3500 Britov. Takmer 40 percent z nich však priznalo, že si užívalo s novým partnerom bez ochrany aj napriek strachu z ochorenia na AIDS. Najviac v tomto ohľade riskujú mladí ľudia, 46 percent opýtaných vo veku od 18 do 20 rokov v ankete uviedlo, že sa pri milovaní s novým partnerom na kondóm akosi zabudli.

Za najsexi muža si respondenti celosvetového prieskumu zvolili hollywoodsku hviezdu Brada Pitta - získal 33 percent hlasov. Na druhom mieste sa umiestnil anglický futbalista David Beckham a tretiu priečku obsadil spevák Enrique Iglesias.

Muži najčastejšie snívajú o vášnivej noci s austrálskou speváčkou Kylie Minogueovou alebo s americkou hviezdou Jennifer Lopezovou. Najčastejšie sa na nedostatok sexu sťažujú Nemky. Značná časť nemeckých žien a mužov trávi intímne chvíle s partnerom raz alebo dva razy týždenne, čo je podstatne menej, ako by si želali. Tridsať percent mužov a 23 percent žien by totiž túžilo po milostnom akte päťkrát týždenne. Ako vyplýva z výsledkov, štyri percentá respondentiek sa milujú denne, 17 percent päťkrát týždenne. Ďalších šesť percent tvrdilo, že sexuálny život nemá, deväť percent by považovalo za vzrušujúce milovať sa nebadane na verejných priestranstvách a 19 percent osamelých žien nezakryte vyjadrilo túžbu po milostnom vzťahu s výrazne mladším partnerom pričom na mieste nezáleží. Tridsaťsedem percent nemeckých mužov považuje za vzrušujúcu možnosť milovať sa s dvoma ženami súčasne a ďalších 15 percent sa prihlásilo k príťažlivosti milostného aktu na verejnom priestranstve. Až pätina mužov považuje za žiaduce "jednorazovky", teda príležitostné sexuálne kontakty so ženami. Neverím, že do tohoto prieskumu boli zahrnutí aj Slováci. Určite by obsadili prvé priečky. Nemyslíte?


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.