Jesenná svadba prináša šťastie
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 22.8.2002 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Skôr ako si v šialenom tempe predsvadobných príprav vyriešite otázku, či si chcete svadobné šaty kúpiť, vziať z požičovne, dať ušiť, alebo požičať od priateľky, na chvíľu sa zastavte, prečítajte si test zaraďte sa do kolónky. Podľa svojho typu si potom premyslite, v čom chcete prežiť neopakovateľný svadobný deň.

Skôr ako si v šialenom tempe predsvadobných príprav vyriešite otázku, či si chcete svadobné šaty kúpiť, vziať z požičovne, dať ušiť, alebo požičať od priateľky, na chvíľu sa zastavte,  prečítajte si test  zaraďte sa do kolónky. Podľa svojho typu si potom premyslite, v čom chcete prežiť neopakovateľný svadobný deň.

Romantický typ
Chce uspieť v partnerskom živote a ľúbostnom vzťahu, vznáša sa na tajomnom a romantickom oblaku. Ten, kto chce získať túto ženu, musí začať o ňu ihneď a trpezlivo bojovať. Je to príliš citovo založená žena. Ideál hodný jej lásky musí byť úprimný, neskazený a verný. Je citlivá a nežná. Rovnako ako prvú lásku, aj čarovné chvíle svadby prežíva intenzívne a všetko si vopred predstavuje ( vidí sa ako princezná, ktorá beží do otvoreného náručia svojho princa, z neba padajú zlaté mince a všetci naokolo jej úprimne prajú šťastie ).

Pre romantický typ sú vhodné kráľovské róby s dlhou vlečkou. Materiál musí splývať. Najlepší je hodváb, čipka, mušelín, žoržet. K tomu veľa perál, niekde tyl a satén.

Športový typ
Miluje vlastnenie vecí a osôb. Nezaťažuje sa pochybnosťami v štýle:  „Zaslúžim si vôbec jeho lásku?“ Vie, že  je jej a má právo byť ním milovaná. Má vášnivú povahu, telom i dušou je ponorená do ľúbostného vzťahu, ktorý  prežíva naplno. Ľúbiť pre ňu znamená chrániť, dobývať a vychutnávať dobyté ovocie. Súperky to vedia a vyvolený tiež. Ak nie, jeho prípadnú neveru mu oplatí dvojnásobne. Život prežíva bez zbytočných afektov a masiek zväčša  v rifliach a tričku.

Svadobné šaty sú pre ňu neriešiteľným problémom. V krinolíne by sa cítila strnulo, príliš sexy by v tento deň nechcela byť, jednoduchá romantika by ju zabila. Nohavicový kostým je pre ňu ideálnym riešením. Uspokojí ju a vyjadrí jej osobnosť. Môže byť z čipky, ozdobený perleťovými gombíkmi, alebo z inej nekrčivej látky  doplnený perlovým náhrdelníkom, či klobúkom. Model dostatočne nežný, ale nie sladký je  vesta a k nej tylová sukňa, alebo ju môžu nahradiť nohavice. Farba nemusí byť biela. Krásna je smotanová, vanilková, zlatistá.

Konzervatívny typ
Sebadôvera  tejto ženy sa mení podľa toho, ako sa  k nej správa  okolie. Má silné a vytríbené ľúbostné city. Neuspieť v ľúbostných veciach je v jej očiach hriechom, ktorý sa nedá odpustiť. V láske je do dôsledkov úprimná a šľachetná. Riadi sa pravidlom, ktoré hovorí, že o vyvoleného treba stále bojovať a neprestajne ho zvádzať. On ju naopak musí neprestajne oceňovať a chváliť. Neobáva sa, že stratí lásku, ale skôr toho, že sa ocitne v ponižujúcej situácii, ak vzťah nezvládne. Je životnou realistkou - nerobí  zbytočné gestá, reči ani činy. Všetko, čo podniká podlieha prísnym zákonom logiky.

S výberom svadobných šiat je to rovnaké,  preto ocení také, ktoré môže využiť aj v budúcnosti. Ideálne sú jednoduché puzdrové šaty s kabátikom zdobeným perlami, výšivkou, golierom z labutieho peria, hodvábnou štólou. Ocení aj jednoduchý spoločenský kostým, s pekným drahým rodinným šperkom. Na hlavu si dá klobúk, ktorý v budúcnosti aspoň raz využije. Nepristane jej rafinovaný účes.

Extravagantný typ
Považuje sa za nesentimentálnu osobu. Má rada sama seba, ale keď zahorí citmi, alebo sa nechá strhnúť dobrodružstvom, dokáže vychutnať radosť z danej chvíle s konkrétnym mužom. V skutočnosti jej sľuby a záväzky naháňajú hrôzu. Vníma ich ako ohrozenie vlastnej slobody. V hre je aj pýcha - neukazuje svoju žiarlivosť a nepripúšťa si vplyv partnera. Často  pochybuje  o svojej schopnosti ľúbiť. Má úprimnú a hravú povahu, je dvojtvárna - altruistická i egoistická zároveň. Jej pôvab a šarm spočíva práve v tom, že ju nikto nedokáže celkom skrotiť. Muži sa jej boja a neveria jej, hoci ich nesmiernepriťahuje.

Ani vo svoj svadobný deň nie je iná. Svadbu berie ako  veľkolepá  šou, v ktorej hrá hlavnú úlohu. Je ochotná urobiť takmer všetko, aby na seba strhla všetku pozornosť. Takáto žena by mala pouvažovať, či jej šaty majú byť biele a nemala by zabúdať, že sa treba s rovnakým zaujatím venovať aj manželovmu oblečeniu, aby chudák nestál ako cudzí hastroš na vlastnej svadbe. Farebné šaty, extravagantná dĺžka a strih šiat, nezvyčajné doplnky a kytica, a tiež exkluzívna bielizeň vyjadrujú naturel tejto ženy.     



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.