Tajomstvo šťastných párov
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 5.8.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zaľúbený lístok v chladničke, večerné pozeranie televízie v objatí, komplimenty za pripravené jedlo. Šťastné páry sa vyznačujú množstvom malých rituálov, ktoré vytvárajú intimitu a udržiavajú nažive ohník lásky. Keby ste boli na pochybách, či robíte všetko pre spoločné šťastie, prečítajte si nasledujúce riadky. Možno ste ešte nepovedali posledné slovo na poli lásky.

Zaľúbený lístok v chladničke, večerné pozeranie televízie v objatí,  komplimenty za pripravené jedlo. Šťastné páry sa vyznačujú množstvom malých rituálov, ktoré vytvárajú intimitu a udržiavajú nažive ohník lásky.  Keby ste boli na pochybách, či robíte všetko pre spoločné šťastie, prečítajte si nasledujúce riadky. Možno ste ešte nepovedali posledné slovo na poli lásky.

- Šťastné dvojice radi chodievajú ruka v ruke, radi sa spolu  maznajú, dotýkajú sa navzájom, nešetria pohladeniami. Príjemný pocit zo vzájomných dotykov ostáva zachovaný aj po dlhšom spolunažívaní, keď už vášeň trocha zoslabne.

- Šťastné páry sa navzájom podporujú a posilňujú. Jeden druhého vychvaľujú, hovoria si komplimenty a namiesto zlosti a hádok reagujú na nesprávne kroky partnera  neutrálnou reakciou. Takto vzniká atmosféra vzájomnej úcty a tolerancie.

- Šťastné páry si aj počas sporov zachovávajú cit pre fair play. Uvedomujú si, že nejde o to, aby mal jeden z nich pravdu, ale o porovnávanie vzájomných postojov a hľadanie obojstranne prijateľných riešení.

- Šťastné páry dodržiavajú presné pravidlá a dohovory, aby sa ich vzájomné dávanie a branie  udržalo v rovnováhe.

- Šťastné páry si radi spomínajú na časy najväčšej zaľúbenosti  a z týchto spomienok čerpajú silu a vytvárajú si vzájomné puto, ktoré sa tak ľahko nepretrhne. Silný pocit spolupatričnosti týmto dvojiciam pomáha vyhýbať sa nástrahám a posilňuje ich aj v krízových časoch.

- Šťastné  páry majú buď spoločné záujmy a ciele, alebo absolútne rešpektujú záujmy druhého. Snažia sa venovať koníčkom a charite tak, aby to nebolo na úkor toho druhého.
-  Šťastné páry sa riadia stratégiou odzbrojenia. Na útok partnera nereagujú odvetným útokom, ale hľadajú spôsob, ako opäť dosiahnuť jednotu.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.