Dovolenková škola flirtovania
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 23.7.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Letný odpočinok je priam ideálne obdobie na flirt, ale to už viete. Romantický šum lesa, teplé noci, rozpálené pláže...Ako to urobiť, aby ste mohli vychutnať aj milú mužskú spoločnosť? Nie je dôležité, či ste slobodná, alebo či ste sa iba na pár dní odtrhli od rodiny. Ani keď nehľadáte partnera na celý život, štipka flirtu vám určite urobí dobre. Nadšenie v mužských očiach zlepší náladu každej žene. Je príjemné cítiť sa krajšia, pôvabnejšia a sebavedomejšia.

Letný odpočinok je priam ideálne obdobie na flirt, ale to už viete. Romantický šum lesa, teplé noci, rozpálené pláže...Ako to urobiť, aby ste mohli vychutnať aj milú mužskú spoločnosť? Nie je dôležité, či ste slobodná, alebo či ste sa iba na pár dní odtrhli od rodiny. Ani keď nehľadáte partnera na celý život, štipka flirtu vám určite urobí dobre. Nadšenie v mužských očiach zlepší náladu každej žene.  Je príjemné  cítiť sa  krajšia, pôvabnejšia a sebavedomejšia.

Prvý krok
Niektoré z nás majú umenie zvádzať v krvi a nikdy netrpia samotou. Tie čítať ďalšie riadky nemusia, ale nie každá žena vie prejaviť mužovi záujem. Mnohé máme radšej, ak iniciatívu prevezme on a my mu dovolíme, aby nás dobyl. Žiaľ, väčšina pánov je buď priveľmi lenivých alebo nesmelých, alebo im jednoducho chýba odvaha, aby sa prihovorili žene, alebo... V takom prípade musíme prvý krok urobiť my.
Mnohí muži snívajú o tom, že ich zvedie neznáma žena – vzrušuje ich to a dodáva im to sebadôveru. K činu  by sme sa však nemali mať príliš priamočiaro. Prílišný záujem totiž môže pôsobiť odstrašujúco. Flirt by sme mali považovať za umenie pre umenie a milú letnú zábavu. A dávajme si pozor, aby sme sa nezamotali do vlastných sietí a nezamilovali sa do nevhodného muža. 
Kde sa s ním zoznámiť
►Rodinná dovolenka nie je z pochopiteľných dôvodov najvhodnejšia na začiatok flirtovania, pretože sa môže dorútiť rozzúrená manželka, ktorej správanie je nevypočítateľné. Preto si najskôr pozorne obhliadnite ,,terén“, aby sa vám niečo nestalo.
►Prvá príležitosť k flirtu sa núka hneď na ceste. Nebojte sa vymeniť si pár viet so susedom v kupé, v autobuse ponúknite okolie ovocím, najlepšie je jablko, veď aj Eva zviedla Adama jablkom. V lietadle sa zdôverte spolusediacemu, že máte panický strach z lietania a hoďte na neho teľacie oči.
►Keď už pricestujete do cieľa, zaujímajte sa o kultúrne akcie. Koncerty, výlety, disco. Letné zábavy pod šírym nebom sú vynikajúca príležitosť flirt.. Témy  sa núkajú samy. „Som síce abstinentka, ale toto piate pivko mi chutí.“
►V kaviarni alebo reštaurácii sa stačí opýtať neznámeho muža na najlepšie jedlo. Na pláži radšej neskúšajte metódu ,,utopenca“, ani  sa neuchyľujte k prosbe nakrémovania chrbta, ak nie ste vyslovene dobrodružný typ. Ak ste ako super číslo si môžete nacvičiť skok pod kolesá auta, ktorý sa skončí iba škrabancom a láskou na celý život. Tým „normálnym“ stačí, ak začnete lúštiť krížovku a opýtate sa na záludné slovíčko.
Ako pritiahnuť pozornosť
►Ak chcete byť úspešná, nemali by ste zabúdať na niekoľko podstatných maličkostí.
Na pánov neodolateľne pôsobia mäkké a lesklé pery, jemný závan parfumu, pestované ruky a prirodzený účes. No a napokon oblečenie. Vhodne zvolené oblečenie vzrušuje viac ako nahota. Preto sa už pri balení kufra postarajte, aby sa v ňom ocitli starostlivo zvolené kúsky.                                                                                             ►Návnadou môže byť dlhá sukňa z rozparkom, z ktorého sem-tam vykukne koleno, alebo blúzka, ktorá roztopašne  skĺzne z pliec. Namiesto minisukne zvoľte jemné, vzdušné hodvábne šaty.
►Ak sa nechcete stratiť v dave, nevyberajte si sivočierne šaty. I keď uprednostňujete tlmené farby, doplňte ich aspoň výrazným opaskom alebo kabelkou. Zrak priťahuje aj originálny náhrdelník, ktorý sa tajomne  stráca za výstrihom a neverili by ste , čo narobia s mužmi veľké náušnice, ktoré sa chvejú pri každom vašom pohybe.
Keď sa už dáte do reči
Prejavte mu svoj záujem (ale iba ak ho naozaj máte) postojom tela, mierne naklonenou hlavou a široko roztvorenými očami. Majsterky flirtu sú vynikajúce poslucháčky, ktoré dokonca aj v najnudnejšom mužovi celej planéty vzbudia pocit, že je fascinujúci a jeho rozprávanie je neodolateľné. No a tanec? Hotový Michael Jackson. Preto sa neustále neobzerajte okolo seba a nehľadajte vhodnejší objekt záujmu. Muži to nemajú radi. 
►Často mu pritakávajte a usmievajte sa. Smejte sa z jeho vtipov, aj keď ste ich počuli už miliónkrát. Ale nie príliš nahlas, lebo si pomyslí, že sa smejete z neho. Naučte sa  hovoriť tlmeným, melodickým hlasom – taký najlepšie pasuje k romantickej atmosfére. Keď okolo hučí hudba, neprekrikujte ju, radšej mlčte a hovorte iba očami.
Ako ho neodplašiť
►Majte na pamäti, že muži nemajú radi príliš výrazný mejkap. Chcú veriť, že žena je príťažlivá od prírody. Príliš pestré očné tiene, hrubá vrstva púdru na lícach a laku na vlasoch  odpudzuje. Takisto pokazíte dobrý dojem, ak sa pred mužmi neustále pozeráte do zrkadielka a vylepšujete fasádu.
►Keď sa s ním zhovárate, vyhýbajte sa príliš osobným otázkam (rodinné a profesionálne postavenie a pod.) . Takáto netaktnosť môže chlapa odstrašiť a vzbudiť dojem, že si chcete lapiť muža. Sama takisto nerozprávajte o bývalých partneroch a najmä v jeho prítomnosti netelefonujte snúbencovi, ktorý ostal doma.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.