Má váš muž aféru?
Autor(ka) : Natália Krížová
Dátum a čas : 12.6.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Niekedy človek počuje trávu rásť, niekedy ho vedie k výsledku paranoja, ale takmer nikdy sa nestane, že by ste ani raz za život nezapochybovali o svojom partnerovi. Všimli ste si, že v poslednom čase chodieva domov neskôr a nemá na vás čas? Cítite čudný nepokoj? Začnite si svojho partnera všímať pozornejšie – možno má naozaj iba viac práce. Možné je ale aj to, že do jeho života vstupuje dobrodružstvo. Bude to iba dobrodružstvo? Každý z partnerov má právo na svoje tajomstvá – ale iba pod podmienkou, že neubližujú tomu druhému. Ak sa štítite nevery, niektoré signály by ste nemali v žiadnom prípade ignorovať.

Niekedy človek počuje trávu rásť, niekedy ho vedie k výsledku paranoja, ale takmer  nikdy sa nestane, že by ste ani raz za život nezapochybovali o svojom partnerovi. Všimli ste si, že v poslednom čase chodieva domov neskôr a nemá na vás čas? Cítite čudný nepokoj? Začnite si svojho partnera všímať pozornejšie – možno má naozaj iba viac práce. Možné je ale aj to, že do jeho života vstupuje dobrodružstvo. Bude to iba dobrodružstvo? Každý z partnerov má právo na svoje tajomstvá – ale iba pod podmienkou, že neubližujú tomu druhému. Ak sa štítite nevery, niektoré signály by ste nemali v žiadnom prípade ignorovať.

Zmeny správania. Na začiatku aféry môže byť muž vášnivejší a šarmantnejší ako zvyčajne.  Prenasledovaný pocitmi viny vám bude prejavovať omnoho viac nežnosti, ako to robil doteraz . Takto rýchlo uspí vašu ostražitosť, pretože budete nadšená náhlym prílevom manželskej lásky. Selanka však nepotrvá dlho – nečakane začne poukazovať na vaše chyby. Bude vám nahlas vyčítať, že ste napr. neporiadna, stále sa kvôli všetkému sťažujete a je ťažké s vami vyjsť. Okrem toho míňate na hlúposti a nič si neviete vážiť. Takýmto spôsobom chce na vás hodiť vinu za to, že vás podvádza. Zodpovednosťou za svoju neveru môže poškodiť aj deti – napríklad tým, že  celkom stratí trpezlivosť a domáce pravidlá prestanú platiť.
Iné zvyky. Neverní muži sa neradi  venujú domácim povinnostiam. Ak sa váš muž celkom prestane venovať deťom a nebude so zaujatím opravovať domáce prístroje, aj keď to doteraz robil, je to vážny dôvod pre znepokojenie. Každá zmena zabehaných zvykov je podozrivá.  Pravdepodobne sa zmení aj jeho sexuálny apetít – bude chcieť viac sexu, bude mať neobvyklé požiadavky, alebo sa začne vyhýbať spoločným ,,hrám“.
Nový imidž. Muž, ktorý má aféru, začína horúčkovito dbať o svoj vzhľad. Váš partner náhle pocíti potrebu omladnúť o desať rokov. Začne chodiť k holičovi a s chuťou sa ráno sprchovať. Sám si kúpi drahú vodu po holení alebo toaletnú vodu, aj keď doteraz dôveroval vášmu vkusu. Bude piť minerálku a chodiť do posilňovne, či na dlhé prechádzky. Rafinovanejší sa zapíšu medzi poľovníkov.
Usvedčujúce dôkazy. Neverného muža je ťažké odhaliť. Neprehľadávajte jeho veci – chytíte sa do vlastnej pasce: lístok s telefónnym číslom narastie vo vašej predstavivosti do nebezpečnej aféry. Ak vám ho však nenápadne podhodí, a bude to  jednoznačný dôkaz – musíte sa pozrieť pravde do očí. 
Keď už viete...
Nezabúdajte, že rozchod nie je iba trest pre neverného muža, ale zároveň aj  apokalyptický zážitok pre vás a vaše deti. Preto nezabúdajte, že žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa navarí.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.