Ako byť sexy
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 31.5.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Možno ste sa neraz zamysleli nad tým, prečo vaša krásna priateľka s takmer dokonalou postavou je neustále sama a trochu moletná, skôr zaujímavá ako pekná Ema má milencov na každý prst desať. Zrejme to bude v sexapeale. A viete, čo je super? Sexapealu sa dá naučiť a krása je príliš relatívna veličina na to, aby rozhodovala o našom živote. Potvrdzuje to aj výsledok istého amerického prieskumu.

Možno ste sa neraz zamysleli nad tým, prečo vaša krásna priateľka s takmer dokonalou postavou je neustále sama a trochu moletná, skôr zaujímavá ako pekná Ema má milencov na každý prst desať. Zrejme to bude v sexapeale. A viete, čo je super? Sexapealu sa dá naučiť a krása je príliš relatívna veličina na to, aby rozhodovala o našom živote. Potvrdzuje to aj  výsledok istého amerického prieskumu.

Tisíc študentov malo určiť podľa tváre, kto im je sympatický, s kým by sa chceli stretnúť a kto nie. V kurze neboli harmonické dokonalé tváre, ako sa predpokladalo, ale ľudia s väčšími nosmi, hrubšími perami, širšími lícnymi kosťami. Dôležité bolo ich vyžarovanie. Kým chladná a dokonalá krása mužov i ženy skôr odrádza, prirodzenosť, optimizmus a vyžarujúca energia ich priťahuje. Samozrejme, ak tieto  vlastnosti nie sú hrané. Preto sa naučte byť prirodzenými. Na to, aby ste vyžarovali energiu, najskôr ju musíte získať. Najlepšie z prírody. Pohyb v prírode vám pridá na kráse a na príťažlivosti. A keďže vravíme o tom, že chceme byť sexy, je dôležité mať k sexu kladný vzťah a pokojne, bez zábran to demonštrovať. Obrazne povedané, k sexapealu patrí vôňa vášne, je jedno či bude v pohľade, pohyboch, slovách, vôni…Dôležité je, aby bola jasná, nepopierateľná. Všimnite si vyžarovanie zamilovaných  ľudí. Akoby osvietili svoje okolie. Chodia so svätožiarou svojho šťastia nad hlavou. Učte sa od nich! K roznieteniu túžby pomáha aj trocha tajomnosti, naznačte, ale nedopovedzte. Záhadne sa usmievajte, občas mlčte - práve vtedy, keď si všetci myslia, že prehovoríte. Blufujte telom. Nepodkladajte sa, radšej dajte najavo, že lovec musí zabojovať, aby vás dostal. A to ešte musí vedieť, že to možno nevyjde, pretože sokovia sú nablízku. Mimoriadne eroticky pôsobí, ak človek dá najavo chuť hrať sa a pritom podstúpiť isté riziko. Lákavým prvkom je optimizmus a trocha ľahkomyseľnosti namiesto túžby po  dokonalosti. Napokon, samozrejme ako vždy, je v tom aj trocha chémie tela, ale s tým už nič nenarobíte. Vhodne ju nahradí schopnosť vedieť kto sme, čo chceme a demonštrovať ju bez zábran. Ak to dokážete, potom vám neujde zo siete, ani jeden motýlik.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.