Slávne ženy a prsia
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 25.10.2000 15:58
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

S poprsím je to ťažké. Kto má malé, chce väčšie, kto má veľké, chce menšie, kto má akurát, nevie o tom a kto má obrovské, si myslí, že vyhral a nepýta sa, čo na to chrbtica? Niektorých mužov poprsie mýli a iní by dali život za ženu s patričnými proporciami. Všetci však s prsiami akosi kalkulujú.


S poprsím je to ťažké. Kto má malé, chce väčšie, kto má veľké, chce menšie, kto má akurát, nevie o tom a kto má obrovské, si myslí, že vyhral a nepýta sa, čo na to chrbtica?
Niektorých mužov poprsie mýli a iní by dali život za ženu s patričnými proporciami. Všetci však s prsiami akosi kalkulujú.
Asi preto, že nech sú už akékoľvek, sú neprehliadnuteľné. A hoci vládne všeobecne opačný názor, aj s tými najmenšími sa dá urobiť veľká kariéra.
Cameron Diazová vďaka vypchatej podprsenke získala svoju prvú filmovú úlohu, Demi Moorová a Cher verili viac ako svojim vnadám a vzdelaniu svojmu šťastiu a tak sa v šestnástke vybrali skúsiť šťastie do továrne na sny.
Rovnaké to bolo aj s Madonnou, ktorá mala prsia po ockovi. Napokon im to vyšlo. Nebolo to však iba v prsiach, svoju úlohu zohralo aj šťastie.
Krásna Sandra Taylorová ozdoba kalendárov s umeleckými aktami už v roku 1996 rozhodla zaútočiť na Hollywood. „Mám cieľ, stratégiu a plán, rozhodla som sa dobyť továreň na sny pomocou režiséra Olivera Stona,“ vyhlásila. Zabudla však, že ku sláve nevedie iba pekná postava a ctižiadosť, ale aj šťastný osud. A tak jej výstavné prsia bez umelého zásahu , ktoré sa stali objektom vďačných fotografov a favoritom maškrtných producentov, budú naďalej iba ozdobou kalendárov. Až kým nepríde ten pravý čas...
Melanie Griffithová stále tvrdila, že plastický chirurg nemá zásluhu na jej kráse. Až po rozchode s jej bývalým manželom Donom Johnsonom vyšlo najavo, že po narodení ich dcérky Dakoty si hviezda nechala napnúť a zväčšiť poprsie. Odvtedy navštívila plastického chirurga niekoľko razy. Nový manžel /António Banders/ má nové predstavy.
Jenny McCarthyová, herečka a playmate, dokonca jedna z najerotickejších žien, sa priznala k tomu, že jej krásne prsia sú výtvorom plastického chirurga, až po tom, keď niekto vysnoril jej fotografie z čias, keď sa ešte nechystala vstúpiť do šoubiznisu.
Carmen Electra je na tom rovnako. Stále tvrdila, že jej krása je zázrakom prírody, až to naštvalo jej bývalého priateľa, a ten prezradil, že všetko je inak. Jej prsia sú umelé. Dnes sa už nedá nikomu veriť ani chlapom, ani prírode.
Kým všetky dámy chcú mať prsia ako zo sexshopu Drew Barrymoreová šla pod nôž, aby jej urobili malé prsíčka. Zbavila sa tak komplexu z toho, že najprv išli prsia, potom dlho nič a až potom Drew.
Nebola by to Madonna, keby netúžila po všetkom, čo majú iní. Keď pózovala pre Playboy nepýšila sa práve veľkým poprsím. A dnes? Ujde to. Uvidíme čím nás prekvapí nabudúce. Dnes je už takou umelkyňou, že by jej veci publikum prijalo aj keby mala zrovna tri prsia.
Sexbomba Pamela Andersonová rozšírila cez noviny svoje pevné rozhodnutie vzdať sa implantátov. Potom sa spustila lavína, počas ktorej si tisíce dám dalo svoje korigované prsia zmenšiť takmer do pôvodnej podoby. Pravdou je, že so silikónom môžu byť problémy. Dnes sa už v plastickej chirurgii využívajú iné materiály aj operačné postupy. Išlo tedy skôr o cnosť z núdze ako o prsia. Dnes ich má opäť o kúsok zväčšené.

Je známe, že slávny Sly Stallone nemal v poslednom čase do čoho pichnúť, dariť sa mu začalo až v posledných mesiacoch.. V čase svojej najväčšej slávy však pichal do všetkého. Aspoň nos. Najmä sa staral pánu Bohu do remesla. Možno, že práve to mu prinieslo nešťastie. Jeho veľkou vášňou totiž bolo prerábať prsia svojich partneriek na obraz jeho vlastných predstáv. A tie, teda, naozaj nie sú malé. Doplatila na to už Janice Dickinsonová, keď počas operácie, pri ktorej bol aj Sly, sa mu zazdalo, že ešte treba pridať. Keď sa Janice zobudila, takmer omdlela. Radšej, ako chodiť denne s mliekarňou po ulici, sa rozhodla pre novú operáciu a prsia si dala promptne zmenšiť.

Brigitte Nielsenová, ktorá mala to šťastie, že ho nasilu dokopala do krátkeho manželstva, tiež zmenila veľkosť košíčkov. Ani jeho posledná manželka Jennifer Flawinová a matka jeho detí nemohla ostať bez zdokonalenia. Vraj išlo len o malé úpravy po pôrode.
Zlé jazyky tvrdia, že aj Salma Hayeková si zašla na chirurgiu, ale sú to naozaj len zlé jazyky. Všetci jej príbuzní a priatelia zhodne tvrdia, že na Salme je všetko pravé.
Rozpor do rodiny Miss Wonderbra Adriany Skenářikovej tiež vniesli prsia. Teda, nie že by sa manželovi futbalistovi Christianovi Karembeuovi nepáčili, to nie. Iba ho hnevá, že ich na jeho vkus okukuje priveľa ľudí.
Keď sa posťažoval manželke a zašepkal svoje výhrady do krásneho, briliantami zdobeného uška, nenašiel nijaké pochopenie. Adriana práve naopak, prejavila svoju samostatnosť a podpísala na ďalší rok zmluvu s touto významnou firmou. Karembeuov sen o potomstve sa opäť rozplynul..
Cher už dávno pokojne priznáva, že si dala prsia zväčšiť. „Vždy som bola plochá a po pôrode sa mi prsia ešte zmenšili, nepáčilo sa mi to, tak som si ich dala zväčšiť.“ Obe hviezdy Demi Moorová aj Cher vedia, že krása je jednoducho obchod. S muži a so šťastím.
Demi Moorová, ktorá sa tešila, aké prsia si dala urobiť kvôli Bruceovi Willisovi, sa podľa vzoru Pamely Andersonovej rozhodla, dať si vybrať implantáty.
Keďže Bruce nebol po ruke, o radu požiadala hollywoodsku divu Elizabeth Taylorovú.
Tá jej operáciu odporúčala s tým, že jediné, čím ešte môže žena v Hollywoode prekvapiť, je prirodzená krása.







©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.