Vykúp sa so mnou, miláčik
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 17.1.2002 10:46
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Sex sa nám už akosi automaticky spája s posteľou. Na mäkkých a širokých matracoch je síce pohodlne, ale je to vždy aj dostatočne vzrušujúce? V láske sú veľmi dôležité prekvapenia, neočakávané zmeny, nové scenáre. Na sex vo vode nemusíte čakať až do leta.

Sex sa nám už akosi automaticky spája s posteľou. Na mäkkých a širokých matracoch je síce pohodlne, ale je to vždy aj dostatočne vzrušujúce? V láske sú veľmi dôležité prekvapenia, neočakávané zmeny, nové scenáre. Na sex vo vode nemusíte čakať až do leta.

Milovať sa možno takmer všade, napríklad v kúpeľni. V nej to na dôvažok môžete robiť v ktorejkoľvek dennej dobe, bez vyčkávania, na to, kedy už deti pôjdu spať. Jednoducho sa zamknete na kľúč a prúdy vody prehlušia ľúbostné vzdychy. Obyčajné umývanie je síce veľmi prozaická vec, ale spoločné čľapkanie vo vani alebo pod sprchou – to už veru má čosi do seba!
   Voda je neobyčajne erotický živel a prebúdzajú sa v nej aj otupené zmysly prepracovaných partnerov. V mori alebo jazierku sa vzrušenie stupňuje spolu s pocitom ľahkosti. Muž bez námahy nadvihne partnerku a tá môže zaujať najrôznejšie polohy, ktoré by na súši  vyžadovali akrobatický talent. Vo vani to až tak nejde, ale aj vaňa má svoje čaro. Romantický kúpeľ v kúpeľni vyžaduje romantické osvetlenie/  najlepšie sviečky /, pretože nič nepokazí náladu bezpečnejšie ako ostré svetlo žiarovky. K tomu dva poháre šampanského na okraji vane – a hneď sa budete cítiť ako hrdinovia filmu. Keď sa ponoríte do teplej vody, voňajúcej aromatickým olejčekom alebo penou, veľmi dlho sa vám nebude chcieť opustiť „pracovisko“. Ak chcete mať filmovú atmosféru dokonalú, nezabudnite na hudbu.
   Ak disponujete vaňou, do ktorej sa sám ledva zmestíte sám a pri prudšom pohybe sa vám batéria zarýva do tela, ostáva vám ešte sprcha. Sprchovací kút je však rovnako inšpiratívny a takisto vhodný pre erotickú zábavu. Dotyk mokrej pokožky partnera vzrušuje, vlhké bozky chutia celkom inak. Už samotné namydlenie tela je nielen hygienickým zákrokom, ale sledom nežných pohybov. Dodatočným zdrojom vzrušenia, najmä pre citlivé ženy a zároveň  masážou je silný prúd vody. Najskôr nasmerujte  prúd vody na ramená, nohy od  chodidiel po bedrá a potom lýtka a prsia. V prameňoch vody sa ľahko zbavíte únavy, zhodíte zo seba batoh každodenných starostí a naberiete chuť na ľúbostné hry. Takáto vodná masáž zlepšuje prekrvenie pokožky a relaxuje. Nie príliš silný prúd vody, nasmerovaný na najcitlivejšie body tela vzrušuje viac ako silný dotyk rukou alebo bozky. Sexuológovia odporúčajú ľúbostný kúpeľ najmä mužom, ktorí sa ľahko vzrušia. Silný prúd teplej, ale nie horúcej vody im umožňuje vydržať v stave vzrušenia dlhšie, pretože  oneskoruje vyvrcholenie.
  Na záver už iba jedna rada: buďte opatrní a nepošmyknite sa na mydle!

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.