Ste zrodená pod šťastnou hviezdou?
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 4.1.2002 16:01
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Sú ľudia, ktorí neustále hľadajú šťastie. Pesimisti dokonca tvrdia, že takýto pocit vôbec nepoznajú. Iní zase vychutnávajú šťastie takmer stále. Vedia sa tešiť zo života, vychutnávajú lúče slnka v mrazivé ráno, spoločnú prechádzku s rodinou, ale pocit šťastia v nich dokáže vzbudiť aj osamelý večer s knižkou v ruke. Ako je to s Vami?

Sú ľudia, ktorí neustále hľadajú šťastie. Pesimisti dokonca tvrdia, že takýto pocit vôbec nepoznajú. Iní zase vychutnávajú šťastie takmer stále.  Vedia sa tešiť zo života, vychutnávajú lúče slnka v mrazivé ráno, spoločnú prechádzku s rodinou, ale pocit šťastia v nich dokáže vzbudiť aj osamelý večer s knižkou v ruke. Ako je to s Vami?

1 Viete si spomenúť aspoň na dve situácie z posledných dvoch mesiacov, počas ktorých ste sa cítili šťastná?

2 Bývate šťastná, keď ste sama?

3 Myslíte si, že ku šťastiu vám chýba už len málo?

4 Myslíte si, že každý je kováčom svojho šťastia a má to, čo si zaslúži?

5 Stalo sa vám už, že ste plakali od šťastia?

6 Vie vás obšťastniť váš partner?

7 Urobili vás už niekedy šťastnou peniaze?

8 Označili by ste sa za dieťa šťasteny?

9 Myslíte si, že pred piatimi rokmi ste neboli šťastnejšia ako teraz?

10 Boli by ste šťastná, keby zlatá rybka splnila tri vaše najväčšie želania?

11 Viete sa tešiť zo šťastia iných a nezávidieť im?

12 Urobili ste v priebehu posledných mesiacov niekoho šťastným?

VYHODNOTENIE
Ak ste aspoň na 5 otázok odpovedali áno – gratulujeme!  Viete rozpoznať šťastie, ktoré vás obklopuje a šťastie nachádzate nielen okolo, ale aj v sebe. Poznáte svoje slabosti, ale aj silné stránky a vašou najsilnejšou oporou je stará pravda: dobré myšlienky privolávajú dobro.
Ak sa vám podarilo odpovedať na menej ako päť otázok áno, je načase, aby ste vzali do svojich rúk nie svoj osud, ale svoj postoj k veciam. Naučte sa vnímať kladné stránky života. Uvidíte, že ak chcete, svet vám ukáže svoju krajšiu tvár. Tým posilníte svoje zdravie a zbavíte sa svojich komplexov.
Ak ste ani raz neodpovedali kladne. Je treba rozlúčiť sa s týmto svetom. Keď už nenachádzate nič pozitívne na živote, je zbytočné zdržiavať sa tu. Možno niekde inde už na vás čakajú.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.