Umenie zvádzať….
Autor(ka) : Mária Novická
Dátum a čas : 14.12.2000 02:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Určite to poznáte: ste mladá, krásna, inteligentná, pestovaná, talentovaná… Také isté, aj keď trochu menej dokonalé, sú aj vaše priateľky. Ibaže, všetci muži radšej balia Evu. Tá nie je ani taká krásna, jej intelekt sa s vašim nedá porovnať, nohy má kratšie ako Zuzana, auto horšie, ako Ingrida… Čo na tej potvore vlastne muži vidia?



Určite to poznáte: ste mladá, krásna, inteligentná, pestovaná, talentovaná… Také isté, aj keď trochu menej dokonalé, sú aj vaše priateľky. Ibaže, všetci muži radšej balia Evu. Tá nie je ani taká krásna, jej intelekt sa s vašim nedá porovnať, nohy má kratšie ako Zuzana, auto horšie, ako Ingrida… Čo na tej potvore vlastne muži vidia?
Pokiaľ máte všetky vlastnosti z úvodnej vety, mám pre vás dve správy. Jedna je zlá a druhá dobrá. Začnem tou zlou. Muži sa boja žien, ktoré sú príliš dokonalé. Sú totiž v podstate veľmi hanbliví, nedokonalí a pramálo si veria.
Ak ste teda naozaj krásna, pestovaná a navyše inteligentná žena, pre väčšinu chlapov ste rovnako nebezpečná, ako El Ňiňo alebo prírodná katastrofa. Ak aj po vás túžia, radšej to nikdy nedajú najavo. Boja sa odmietnutia.
Preto, aj keď to možno znie neuveriteľne, majú doma radšej priemerne peknú, submisívnu sliepočku. Muž potrebuje vynikať. A tak, keď sa snažíte ohromiť príťažlivého chlapa svojimi vedomosťami z rôznych vedných odborov, svojím prehľadom politiky, výškou svojho platu a brilantne ho odveziete vo svojom drahom aute, kopete prípadnému vzťahu hrob.
Tá dobrá správa znie, že každá žena sa môže naučiť zopár fígľov, ako „oklamať nepriateľa.“

Prvý tip: Nebyť dokonalá.

Keď sa pripravujete na stretnutie s mužom, ktorý vás zaujal, ste ochotná tráviť hodiny make-upom, tvorbou účesu a preberaním oblečenia, robíte chybu.
Muži reagujú na ženu v prvej signálnej sústave. To znamená, že z oblečenia je najvhodnejšie to, čo obťahuje základné ženské prednosti - zadoček a prsia. Verte tomu, že aj keď podľa žien existujú iba nedokonalé a nedokonalejšie zadočky a prsia, muži ich vidia ako dokonalé a dokonalejšie.
Make-up znáša mužské oko lepšie striedmy. Z akéhosi nevysvetliteľného dôvodu majú muži radi čo najprirodzenejšie vyzerajúce ženy. Druhá možnosť je, že si váš hodiny pripravovaný make- up, či účes nevšimnú. Napriek móde krátkych účesov, väčšina chlapov túži po dlhovlasej partnerke. Jedna z vecí, ktorú hodnotia muži ako odpudzujúcu, je príliš výrazný rúž. Vraj sa veľmi žiariace ústa nedajú poriadne bozkávať a mnohí sa boja stôp po ňom. Omnoho viac ich láka lesk na pery.
P. S. Ak mu pri prvom stretnutí prezradíte, že váš kostým stál viac ako je jeho trojmesačná výplata a, že za šminky ste dali toľko čo on za pol roka za stravu, môžete sa s ním hneď rozlúčiť.

Druhý tip: Nebyť najmúdrejšia

Aj keď máte dve vysoké školy, šoférujete ako Schumacher a počítač sa pred vami skláňa, nemali by ste mu to príliš skoro prezradiť.
Keď muž hovorí o čomkoľvek, túži po tom, aby ste ho počúvala a obdivovala. Ak na neho príliš rýchlo vychŕlite všetky svoje vedomosti, začne sa cítiť menejcenným. Preto ho nechajte, nech si sám vyberie tému.
Pýtajte sa ho so záujmom na koníčky a prácu a občas vzdychajte úžasom nad jeho vedomosťami. Keď objedná whisky, alebo šampanské, zdržte sa traktátu na tému, ako sa ten ktorý nápoj vyrába a skladuje a za žiadnych okolností nevymenujte všetky lepšie značky, ktoré ste už pili.
Ideálne je tváriť sa, že ste v podstate abstinent , a že si pohárik dávate iba kvôli nemu.

Tretí tip: Nezamerajte sa len na seba

Je samozrejmé, že vy sama najlepšie viete čo rada jete, pijete a kam sa najradšej chodíte zabávať. Ale... Muži milujú, ak majú pocit, že o niečom rozhodujú sami. Preto najväčší úspech zožnete vtedy, ak drobnosti necháte na neho. Pokiaľ mu dáte svoju dôveru pri výbere reštaurácie, jedla, nápoja … Bude v siedmom nebi.
Potom sa ale musíte vyvarovať toho, že v jeho obľúbenej reštaurácii ohovoríte všetko od stoličiek po personál a neupozorníte ho na to, že ste vegetariánka. Ak si jedlo vyberáte samy, tak aj keď ste zvyknuté vždy si dávať to najdrahšie, urobte výnimku.
Aj u najbohatšieho muža by to totiž mohlo rozsvietiť červenú kontrolku. A nesnažte sa príliš preháňať čašníka. Muži nemajú radi zbytočný rozruch. Keby sa on snažil ukázať na úkor čašníka aký je chlap, nehovorte mu do toho.
Najlepšie je styk s personálom nechať na muža a bez povšimnutia sa prispôsobiť.

Štvrtý tip: Dať, či nedať

Ak ste až pri tomto tipe, je zrejmé, že muž je presvedčený o tom, že ste príjemná /neumelá/, vtipná /smiali ste sa na všetkých jeho vtipoch, vzdelaná / híkali ste nad jeho vedomosťami/, máte vytríbený vkus /nechali ste ho vybrať jedlo aj reštauráciu a pochválili ste jeho oblek/ a navyše sexy /ste žena/.
Preto sa pokúsi dostať vás do postele. Názory na to, čo by ste správne mali v tom okamihu urobiť sa rôznia. Každá rada je tu drahá. Rozumné je chvíľu odolávať.
Tá chvíľa je však veľmi individuálna. U niekoho sú to dve hodiny, u iného rok. Muži sú dobyvatelia a tak ich baví dobýjať.
V ich ponímaní, vás však už dobývali: ak vám päť krát zatelefonovali, zdravia vás dva mesiace na ulici, alebo vám poslali desať emailov.
Pri malom prieskume medzi priateľmi, ani jeden nemal zo ženy, ktorá sa s ním pomilovala hneď prvú noc pocit, že je …
Tvrdili, že za A/ majú v takom prípade pocit, že sú vážne neodolateľní, za B/ vedia či majú opäť zavolať. Samozrejme záleží aj na kvalite toho, čo im ponúknete.
Po lopatisticky, aká ste milenka.

Piaty tip: Dôležité maličkosti

V prípade, že sa rozhodnete otestovať partnera až do konca, existuje pár maličkostí, ktoré by ste nemali podceniť. Vždy, teda aj keď idete iba na nákup, noste peknú a kvalitnú spodnú bielizeň.
Ak ste v duši romantička, noste čipky, ak ste vamp sú tu pre vás push-upky a tangá v lesklom prevedení a ak ste športový typ, zvoľte si lycru a bavlnu v prirodzených farbách.
Ak si chlap má vybrať medzi podväzkovým pásom s pančuchami, či samodržiacimi pančuchami a pančuškami, pančušky prehrajú na plnej čiare. K peknej spodnej bielizni patrí správne zvolený parfém.
Mal by byť dokonale zmiešaný s vôňou vášho tela. Vôňa ženy totiž vzrušuje mužov najviac. Preto nie je najlepšie dať si parfém tesne pred milovaním.
Jedno upozornenie: Ak ho po romantickej večeri a po tom, čo vás vášnivo bozkával vo výťahu, pošlete do kúpelne, aby sa išiel osprchovať, poprípade sa tam vyberiete sama, je možné, že z toho nič nebude. Pripomenie mu to erotický salón a nadobudne dojem, že sa vám zdá špinavý.

A tak, ak chcete prežiť príjemný vzťah, robte sa trochu naivnejšia, trochu neskúsenejšia, trochu chudobnejšia a omnoho, omnoho tolerantnejšia.
Ak to máte prežiť aj vy, nikdy si nevyberajte partnera, ktorý je vzdelaním, spoločenským zaradením, či majetkom úplne pod vašu úroveň.
Oboch by vás mohlo stáť priveľa námahy žiť spolu a neurážať sa.







©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.