Horoskop plus - Panna a peniaze
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 15.9.2000 03:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Tento mesiac majú narodeniny Panny, ak neviete čo im máte darovať poradíme vám. Nič mimoriadne drahé, pretože Panna má rada vyvážené vzťahy a ak nemôže darovať vám niečo rovnakej hodnoty trpí…


Tento mesiac majú narodeniny Panny, ak neviete čo im máte darovať poradíme vám. Nič mimoriadne drahé, pretože Panna má rada vyvážené vzťahy a ak nemôže darovať vám niečo rovnakej hodnoty trpí.
Nepozvite ju ani do drahej reštaurácie a nedávajte jej vtipné, ale zbytočné dary. To už radšej parfém, kožuch alebo zlato, ale rovnako ju poteší župan, uteráky alebo príbor. Musí to byť vec, ktorej hodnota a význam sú na prvý pohľad jasné.
Prezieravá Panna bezstarostne nikdy neplytvá. Je hospodárna a disciplinovane rešpektuje svoje limity – v citových prejavoch, vo využívaní času i pri nakupovaní.
S peniazmi zaobchádza priam konzervatívne. Ale to len preto, lebo je pracovitá a meria ich hodnotu vlastným vynaloženým úsilím. Obáva sa, aby nikdy nebola od nikoho závislá, aby nebola nikomu príliš zaviazaná. Šporovlivosť jej však nebráni pomôcť tomu, kto si to podľa nej zaslúži.
Ak je prostriedkov dostatok, nepočíta každý halier, ale vo svojej poriadkumilovnosti má rada, keď je protihodnota zaplatenej sumy primeraná. Takže pozvanie do príliš noblesnej reštaurácie si v každom prípade odtrpí – najmä ak videla na jedálnom lístku ceny... Ďalšiu návštevu takéhoto zariadenia podstúpi len na želanie veľmi blízkych ľudí. V peňažných záležitostiach sa Panna usiluje udržiavať taký istý poriadok, o aký sa usiluje vo svojom myslení, doma i na pracovisku.
Ak sporí, tak metodicky a dochvíľne, radšej obmedzí vlastné potreby, ako by si pripustila úľavy. Dlžníci sa Panny nemusia obávať – tých však nebýva veľa, lebo Panna si požičiava málokedy, vie, že tým len rozmnožila svoje starosti.
Na hazardné finančné špekulácie ju nikto nenahovorí, investuje len tam, kde si vopred všetko trikrát prekalkulovala – a kalkulovať vie. Praktické založenie, mimoriadny postreh na detaily, pamäť a kombinačné schopnosti jej pomáhajú chrániť sa pred podvodníkmi.
Ak priaznivé črty a schopnosti Panny v osobnom horoskope nič nepodkopáva, môže sa takýto človek stať spoľahlivým pracovníkom v peňažníctve alebo trebárs mimoriadne úspešne preverovať poistné udalosti – jeho pozornému oku len máločo ujde.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.