Ako zvládnuť sex na jednu noc
Autor(ka) : Silvia Petrasova
Dátum a čas : 14.11.2001 15:09
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Život sa nenesie len v znamení veľkých a osudových lások, občas sa aj nám mimoriadne nežným, verným a citovo založeným stvoreniam stane, že zapadneme v úplne nevhodný čas do úplne nevhodnej postele. Ak patríte medzi ženy, ktoré po prvom mužskom pohľade začínajú riešiť, či s dotyčným pánom budú mať po svadbe v byte ružové, alebo okrové steny, mali by ste sa láskam na jednu noc /teda akémukoľvek príliš rýchlemu sexu/ vyhýbať ako čert svätenej vode. Pravda je totiž taká, že muži omnoho častejšie ako na spoločnú nekonečnú cestu životom, myslia na omnoho menej romantické veci. Napríklad na to, či by ste im viac chutili spredu, či zozadu. Ak je vernosť vašou najvyššou métou nečítajte ďalej. Vy ostatné, zaostrite zrak.

Prvým pravidlom na úspešné prežitie nezáväzného sexu je rozpoznať, že ide o nezáväzný sex a stotožniť sa s myšlienkou toho, že sa vlastne chcete len milovať. To znamená žiadne výčitky svedomia, žiadne nereálne očakávania a vedomie, že veta „zajtra ti zavolám“, znamená, že sa vidíte naposledy. / Čo je pre vaše manželstvo veľký dar/
Druhým pravidlom je včas odísť, alebo nechať odísť. S klesajúcou hladinou hormónov a alkoholu v krvi sa totiž princovia a princezné zvyknú meniť na bežných smrteľníkov, ak nie hotové zombie. Spoločné poležanie v posteli a pretavenie vášne na príjemný pocit a únavu je rozumné, nútenie sa do intelektuálnych rozhovorov, alebo nechcených prídavkov je nepríjemné. Ak sa muž začína ošívať a variť kávu, je jasné, že nemieni spať s vašou osobou v náručí. Ak ste boli u gentlemana, mal by vám zaplatiť taxík. Karel Gott to vraj robí vždy.
Tretím pravidlom je dohodnúť sa na pravidlách. Je zbytočné a nedôstojné odkladať si šaty poškvrnené jeho semenom pre prípad vydierania, rovnako ako nedôstojné sú scény vyžadujúce večnú lásku. Povedzte mu radšej, že to pre vás bolo krásne /ak bolo/ a že ste, či nie ste ochotná znovu si to zopakovať. Ak sa muž začne ospravedlňovať a kvíliť ako kojot s pascou na nohe, pokojne mu vysvetlite, že ste s ním chceli len sex a nie ste naivná hus. Tento postup vám môže u slabších jedincov zaručiť nehynúcu lásku a občasný záujem. Toto však môže skomplikovať váš rodinný život.
Štvrté pravidlo sa týka ľudí, ktorí zhrešili s niekým zo zamestnania alebo z kruhu priateľov. Je vhodné, ak sa dokážete so svojím spolupracovníkom, či milencom vašej najlepšej priateľky dohodnúť na príbehu, ktorým zdôvodníte napríklad váš spoločný odchod z večierku, ak si ho niekto všimol… Toto pravidlo znie, nikdy pred nikým /najlepšie ani pred sebou/ nepripustiť, že sa táto epizóda stala. Existuje váš spoločne upletený príbeh a nič viac.
Posledné, piate pravidlo je užívať si. Ak ste sa už z akýchkoľvek príčin ocitli v cudzej posteli, vychutnajte si to. Jediné, čo si s tým človekom môžete dať, je sex a ten by mal byť na maximálnej možnej úrovni. Majte svoje požiadavky, vymýšľajte veci, ktoré by ste od svojho stáleho partnera nechceli, či nemohli chcieť. Nech má váš malý úlet aspoň nejaké rozumné odôvodnenie. Nech sú vaše „jednohubky“ horúce, príjemné a hlavne chcené.




©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.