Nielen pre ženy...
Autor(ka) : Natália Križova
Dátum a čas : 19.7.2001 03:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Bledomodrá tabletka mužskej sily bude mať o chvíľu červenú sestričku, ktorá vznikla v dielni amerického výrobcu liečiv Abbott a japonskej spoločnosti Takeda. Už aby nám ženám niekto vyrobil náhradnú šuštičku.

Nový produkt pre mužov trpiacich problémami s erekciou, ktorý bude zrejme znamenať konkurenciu pre viagru, sa v blízkej budúcnosti objaví na európskom trhu. Doba účinnosti tehlovočervenej tabletky, ktorej cena bude okolo 500 Sk, bude 20 minút.
Na rozdiel od slávneho modrého predchodcu (viagry), ktorý dosahuje účinok zvýšením tlaku a pôsobením na krvný obeh, bude nový liek pôsobiť na isté oblasti mozgu, čo vyvolá sexuálnu túžbu a spôsobí erekciu. Výhodou je, že nový liek by mohli používať aj srdciari a osoby s poruchami krvného obehu, pre ktorých mohlo používanie viagry znamenať ohrozenie života. Nič nie je jednoznačné aj nový liek môže mať vedľajšie účinky, napríklad bolesti hlavy alebo nevoľnosť, ktoré zaznamenali pri laboratórnych testoch v 2-7 percentách prípadov.
Aj tento produkt poukazuje na liečiteľnosť porúch potencie, s ktorými len v Európe trpí podľa odhadov asi 30 miliónov mužov.
Dúfajme, že tento preparát budú zdravotné poisťovne preplácať. Niekedy problémy s potenciou nesú ich nositelia horšie ako správu o tom, že majú Parkinsona.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.