MINI Krtkova torta - štýlová novinka pre vašu oslavu
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 22.11.2015 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Krtkova torta patrí k obľúbeným dezertom, ktoré nesmú chýbať na žiadnej detskej oslave. Dr.Oetker však pripravil hravé prekvapenie. Odteraz si môžete vychutnať osvedčenú čokoládovo-banánovú pochúťku v novom štýle populárnych cupcakes. Z jedného balenia pripravíte až desať mini tort, pričom každú môžete originálne ozdobiť. Nové mini Krtkove torty sa servírujú priamo v papierových košíčkoch, ktoré sú súčasťou balenia. Za krátky čas tak môžete mať na stole dobrotu, ktorá prekvapí každého maškrtníka a zároveň zjednoduší servírovanie.

Krtkova torta patrí k obľúbeným dezertom, ktoré nesmú chýbať na žiadnej detskej oslave. Dr.Oetker však pripravil hravé prekvapenie. Odteraz si môžete vychutnať osvedčenú čokoládovo-banánovú pochúťku v novom štýle populárnych cupcakes. Z jedného balenia pripravíte až desať mini tort, pričom každú môžete originálne ozdobiť. Nové mini Krtkove torty sa servírujú priamo v papierových košíčkoch, ktoré sú súčasťou balenia. Za krátky čas tak môžete mať na stole dobrotu, ktorá prekvapí každého maškrtníka a zároveň zjednoduší servírovanie.

Symbol detskej oslavy

Každý z rodičov to pozná. Detská oslava sa blíži a s ňou množstvo príprav a túžobných očakávaní. Ak nemáte čas na zložitú narodeninovú tortu, potešte oslávenca hravým a štýlovým prekvapením v podobe MINI Krtkovej torty. Obľúbená čokoládovo-banánová klasika v štýle cupcakes vyčarí úsmev na nejednej detskej tvári. Navyše, ich príprava je mimoriadne jednoduchá. Z jedného balenia pripravíte až desať porcií štýlových cupcakes, ktoré môžete ozdobiť podľa svojich predstáv. K tomu vám dokonale pomôžu originálne dekorácie Dr.Oetker, vďaka ktorým budú vaše cukrárske výtvory ako od profesionálov.

Servírovanie nebolo nikdy ľahšie

S MINI Krtkovými tortami Dr.Oetker šetríte aj váš čas. Zabudnite na kopu špinavého riadu po oslave. Vďaka modernej receptúre cupcakes servírujete kopčeky sladkej dobroty priamo do rúk malých nedočkavcov. Jedno balenie obsahuje desať pevných papierových košíčkov, ktoré po zjedení jednoducho vyhodíte do odpadu.

Viac informácií zo sveta pečenia a množstvo zaujímavých receptov nájdete na www.oetker.sk a na FB stránke Pečieme s láskou.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.