Harich, kúzelník a stovky mafinov! Polus má za sebou rekordnú oslavu narodenín
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 18.11.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prvé nákupné centrum na Slovensku získalo v sobotu ďalšie prvenstvo, a bolo to naozaj sladké víťazstvo! Priamo na oslave 15. narodenín Polusu sa podarilo ustanoviť nový rekord, pod ktorý ste sa možno podpísali aj vy.

Prvé nákupné centrum na Slovensku získalo v sobotu ďalšie prvenstvo, a bolo to naozaj sladké víťazstvo! Priamo na oslave 15. narodenín Polusu sa podarilo ustanoviť nový rekord, pod ktorý ste sa možno podpísali aj vy.

Sladká oslava pri príležitosti 15. výročia Polus City Center sa už síce skončila, ale keď budete mať v týchto dňoch cestu okolo, narodeninovú atmosféru tu len tak ľahko neprehliadnete. Cítiť ju stále,  ešte niekoľko dní po akcii ju pripomínala napríklad aj čerstvo vystavená fotostena s momentkami zákazníkov, ktorí sa uplynulú sobotu zúčastnili oslavy a svojou troškou prispeli k vytvoreniu rekordu v počte zdobených mafinov. Polus sa chce takýmto symbolickým spôsobom poďakovať verným zákazníkom za najkrajší narodeninový darček – zaistené miesto v Slovenskej knihe rekordov.

Viac než 500 mafinov, vyzdobených takmer 400 návštevníkmi všetkých vekových kategórií, stačilo na to, aby Polus dostal oficiálny certifikát informujúci o ustanovení sladkého rekordu. Do bodky sa tak podarilo naplniť slogan „Spolu s Polusom“, s ktorým sme Polus pred 15 rokmi otvárali. Okrem zdobenia – a jedenia – mafinov sa zúčastnení skvele bavili pri animačných lekciách salsy pod vedením profesionálnej tanečnej skupiny Sangre Nueva.  V programe sa predstavili slovenské spevácke hviezdy Martin Harich a Peter Bažík, svoje hudobné vystúpenie predviedla aj mladá rocková kapela Diamond Flowers. Kúzelník Radek Bakalář priniesol do narodeninového cesta správnu dávku čarovnej esencie a zabávač Richard Vrablec s úsmevom moderoval od rána až do večera.

Bola to skrátka oslava, ako sa patrí – s chutnou narodeninovou tortou aj kúzelníkom, s množstvom gratulantov, ktorým sa nechcelo ísť domov ani po ukončení oficiálneho programu. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči a spravte si radosť v Poluse každý deň! Až do januára 2015 si môžete za nákupy v Poluse odniesť domov darček vo forme 20-eurovej nákupnej poukážky. Bližšie informácie, nájdete na www.polus.sk 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.