So špeciálom Corgoň Korenistý chutia jesenné hody ešte lepšie
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 2.10.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Dobré pivo sa dá vychutnať aj na jeseň - obzvlášť, ak milovníci zlatého moku siahnu po sezónnej špecialite. Na oslavu tohtoročnej jesene priniesol Corgoň ďalšiu zo svojich limitovaných edícií tohto roka – špeciálne dvanásťstupňové pivo Corgoň Korenistý, ktoré za svoju jemne pikantnú chuť vďačí spojeniu zeleného korenia a horkej chuti piva Corgoň.

Dobré pivo sa dá vychutnať aj na jeseň - obzvlášť,  ak  milovníci zlatého moku siahnu po sezónnej špecialite. Na oslavu tohtoročnej jesene priniesol  Corgoň ďalšiu zo svojich limitovaných edícií tohto roka – špeciálne dvanásťstupňové pivo Corgoň Korenistý, ktoré za svoju jemne pikantnú chuť vďačí spojeniu zeleného korenia a horkej chuti piva Corgoň. Jeho pikantná horkosť je ideálna k vychutnávaniu si gurmánskych špecialít počas tradičných hodov, ale zaujme aj pivných fajnšmekrov ako lahôdka na spestrenie repertoáru pivných chutí. Corgoň Korenistý je dostupný ako čapovaný od 1. októbra vo vybraných pubuch na celom Slovensku v limitovanej edícii do vypredania zásob.

 

Unikátny 12-stupňový svetlý ležiak Corgoň Korenistý prichádza vhod práve v jesennom období spojenom s tradičnými zvykmi. „Na jeseň sa začínajú obľúbené husacie alebo kačacie hody a poľovačkové hostiny. Pre pivných fajnšmekrov sme tak pripravili ďalšiu špecialitu Corgoň Korenistý, ktorý sa k týmto zvyklostiam ideálne hodí,“ uviedol brand manager značky Corgoň František Suchan. Ide o sezónne pivo inšpirované jeseňou, vyrobené v limitovanej edícii výhradne pre segment Horeca.

 

Corgoň Korenistý je ďalšou z tohtoročných pivných inovácií spoločnosti HEINEKEN Slovensko.  Je vyrobený z najkvalitnejších domácich surovín vrátane špeciálnej odrody chmeľu, ktorá prepožičiava pivu Corgoň výnimočnú horkú chuť. Práve vyššia horkosť v kombinácii s pikantnou chuťou zeleného korenia prináša v pive Corgoň Korenistý skutočne unikátny zážitok z chuti.

 

Obchodný sládok z hurbanovského pivovaru Karol France vysvetľuje, že zelené korenie obsiahnuté v tomto unikátnom pive prebudí chuťové poháriky a naladí na dobré jedlo. „Následne pomôže aj dobrému tráveniu. Samozrejme si ho môžete vychutnať aj samostatne a užiť si tak jedinečný pikantný zážitok chuti!“

 

Tradičné pivo Corgoň s názvom po mocnom nitrianskom kováčovi Jurajovi Corgoňovi, ktorý svojím zovňajškom a legendárnou silou bránil Nitru pred nájazdmi Turkov sa teší popularite najmä na západnom a strednom Slovensku. Je jedným z najstarších pív na Slovensku vôbec, keďže sa začalo variť v Nitre už v 19. storočí. Dnes patrí k najpredávanejším pivám u nás.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.