Ako bojovať s klimatizáciou?
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 28.7.2015 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Jednoducho. Vypnite ju! No v mnohých prípadoch to však nie je možné. V práci, v aute, v obchodných domoch alebo aj doma... Stretávame sa s ňou všade a v letných mesiacoch sa jej asi nevyhneme. Vysušené pery, koža či oči... to je iba slabý odvar toho, čo môže klimatizácia napáchať.

Jednoducho. Vypnite ju! No v mnohých prípadoch to však nie je možné. V práci, v aute, v obchodných domoch alebo aj doma... Stretávame sa s ňou všade a v letných mesiacoch sa jej asi nevyhneme. Vysušené pery, koža či oči... to je iba slabý odvar toho, čo môže klimatizácia napáchať.

Pokiaľ sa chcete vyhnúť nebezpečným plesniam a baktériám, ktoré v nej majú hotové „kolotoče chorôb“, odporúčame ju pravidelne čistiť. Ďalšia rada hlása, aby ste si ustriehli teplotný rozdiel medzi vonkajšou a vnútornou teplotou. Nemal by totiž  prekročiť maximum 5 až 7 stupňov. Aj keď je vonku poriadne horúco, chladný závan si nemôžete nasmerovať priamo na seba! Jej denný limit je štyri hodiny.

K najčastejším problémom spôsobených klimatizáciou patria bolesti hrdla, hlavy, dutín, chrbta, nachladnutie, angínové bolesti v krku, upchatý nos či porucha imunity. No, môže aj za ekzém a astmu. Pri nesprávnom zaobchádzaní sa tiež vysúša pokožka, dochádza k zápalom očí a uší.

Tip na vysušenú pokožku:

NUTRICIA CRÉME

Krém, ktorý je určený na suchú pokožku. Jeho misia je jasná: vyživiť, obnoviť a hydratovať! Pleť vyživuje hĺbkovo a aktivuje prirodzenú tvorbu lipidov. Ihneď navráti hydrolipidickú rovnováhu, obnoví ochranné bariéry pleti a chráni pred voľnými radikálmi. Posilnená koža, pružnosť, žiarivosť či jemnosť. To sú základné atribúty toho, že krém NUTRICIA splnil svoju úlohu.  Obsahuje:  Extrakt Quinoa, ktorý pleť do hĺbky vyživí. Materská kašička zas podporuje a obnovuje prirodzenú tvorbu lipidov. Vďaka medu má pleť dlhotrvajúcu hydratáciu a eliminuje jej stratu. Ženšen sa postará o tvorbu kolagénu a vitamíny chránia pleť pred voľnými radikálmi a dehydratáciou. Viac na www.payot.com.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.