Zendium, zubná pasta s technológiou BIO-SCIENCETM, čerstvá novinka na slovenskom trhu
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 18.8.2015 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Už od začiatku júla nájdete v drogériách a lekárňach zubnú pastu Zendium, čerstvú novinku na slovenskom trhu. Je vhodná na každodenné použitie a špeciálne navrhnutá tak, aby chránila zuby i ďasná posilňovaním prirodzenej obranyschopnosti ústnej dutiny.

Už od začiatku júla nájdete v drogériách a lekárňach zubnú pastu Zendium, čerstvú novinku na slovenskom trhu. Je vhodná na každodenné použitie a špeciálne navrhnutá tak, aby chránila zuby i ďasná posilňovaním prirodzenej obranyschopnosti ústnej dutiny.

Zendium pôsobí v harmónii s vlastnou imunitou ústnej dutiny a na rozdiel od bežných fluoridových pást obsahuje enzýmy a proteíny, ktoré sa nachádzajú v slinách, kde pomáhajú kontrolovať baktérie, výskyt zubného povlaku a podporujú zdravie úst.

Jej jemné zloženie bez penovej látky SLS rešpektuje citlivé tkanivá a je tak vhodná aj pre  jedincov trpiacich aftami.

 

Naše ústa sú domovom viac než jednej miliardy baktérií, z nich väčšina hrá životne dôležitú úlohu pri udržiavaní zdravej ústnej dutiny a jej ochrane pred ochorením. Tieto baktérie, spoločne poznáme ako mikroflóra, sú prirodzene udržiavané v rovnováhe s podporou enzýmov a proteínov v našich slinách, ktoré majú schopnosť bojovať proti nežiaducim baktériám. Zloženie zubnej pasty Zendium obsahuje technológiu BIO-SCIENCETM, tvorenú z komplexu enzýmov vytvárajúcich a posilňujúcich vlastnú imunitu, a proteínov, ktoré s týmito enzýmami spolupracujú. Dohromady tvoria prirodzenú podporu v boji proti baktériám spôsobujúcimi problémy s ďasnami, citlivosťou zubov aj so vznikom zubného kameňa.

 

Sliny majú zásadný vplyv na zachovanie zdravia ústnej dutiny, sú do istej miery prvou obrannou líniou chrániacou naše ústa proti vonkajším škodlivinám. Vďaka unikátnej kombinácii enzýmov a proteínov umožňujú dosiahnuť bakteriálnu rovnováhu v prostredí ústnej dutiny. "Narušenie prirodzeného zloženia slín môže viesť k problémom so zubami aj ďasnami, pritom pre zachovanie vyrovnaného pomeru všetkých dôležitých látok stačí pravidelne dodržiavať niekoľko jednoduchých návykov - vyvarovať sa konzumácii sladených jedál a nápojov, fajčeniu a aspoň dvakrát denne si zuby čistiť pastou s obsahom fluoridov," odporúča stomatologička MUDr. Miroslava Ducková z kliniky Stomaklinik Bratislava.

 

Trendy posledných rokov ukazujú, že spotrebiteľa čoraz viac zaujíma zdravý životný štýl. V súvislosti s ním hrá starostlivosť o zuby kľúčovú úlohu pri prevencii k udržaniu zdravia celého organizmu. Na slovenský trh preto práve prichádza novinka v starostlivosti o zdravie zubov a ďasien, zubná pasta Zendium, ktorej príbeh sa začal písať už v roku 1969. Vtedy sa škandinávsky mikrobiológ Henk Hoogendoorn pustil do hľadania cesty, ako spoľahlivo ochrániť ústnu dutinu prirodzeným spôsobom. Zubná pasta Zendium sa zameriava na prirodzenú obranyschopnosť úst a podľa klinicky overených štúdií poskytuje o 60%* väčšiu silu na boj s príčinami vzniku zubného kazu, problémami s ďasnami a zvýšenou citlivosťou zubov. To všetko bez umelých antibakteriálnych zložiek **.

 

 

ENZÝMY SÚ SRDCOM BIO-SCIENCETM

Ak má naše telo dostatok enzýmov, je schopné samo seba ochrániť a zmierniť následky takmer všetkých degeneratívnych ochorení. Početné prírodovedecké štúdie potvrdzujú mnoho zdravotných benefitov získaných vďaka strave bohatej na enzýmy (surová strava).

Zubné pasty Zendium okrem komplexu enzýmov a proteínov obsahujú fluorid pre posilnenie zubnej skloviny. Súčasťou ich zloženia nie je SLS - látka spôsobujúca penenie zubných pást, ktorá sa bežne používa v produktoch určených na osobnú hygienu, ale môže dráždiť citlivé ústa. Výrobky radu Zendium sú preto vhodné aj pre senzitívnych jednicov a môžu ich používať dokonca aj osoby, ktoré často trápia afty.

 

Vďaka jedinečnému zloženiu v kombinácii s jemnou chuťou pasty Zendium nedochádza ku skresľovaniu chuti jedla. Nič vám teda nebráni v tom, aby ste sa priamo po vyčistení zubov napili pomarančového džúsu. Stále bude chutiť ako pomarančový džús.

 

* Zvyšuje obranný účinok slín proti baktériám v porovnaní s bežnou fluoridovou pastou.

** Bez tradičných antibakteriálnych zložiek na kontrolu zubného povlaku.

 

PASTY PRE DOSPELÝCH:

COMPLETE PROTECTION - Zloženie bohaté na enzýmy a proteíny, ktoré chránia pred vznikom zubného kazu a problémov s ďasnami.

SENSITIVE - Produkt špeciálne vyvinutý pre osoby s citlivými zubami. Obsahuje zložky poskytujúce okamžitú úľavu.

FRESH BREATH  - Kompletná ochrana pre celé ústa s príchuťou mäty.

 

PASTY PRE DETI:

JUNIOR 7+ Zloženie bohaté na enzýmy a proteíny, ktoré chránia a posilňujú nové trvalé zuby.

KIDS 1–6 Enzýmy a proteíny posilňujú a chránia mliečne zuby. Jemná príchuť pasty je prispôsobená deťom.

 

ÚSTNA VODA

Ústna voda s jemnou chuťou a bez alkoholu bojuje proti vzniku zubných kazov a problémov s ďasnami. Nie je potrebné riediť ju vodou.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.