Hotel KRYM znovu otvorený
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 17.8.2015 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

V kúpeľoch Trenčianske Teplice s cieľom skvalitňovať svoje služby pristúpili v novembri 2014 k rekonštrukcii kúpeľného hotela KRYM. Po úspešnej rekonštrukcii bol hotel 2. augusta 2015 otvorený.

V kúpeľoch Trenčianske Teplice s cieľom skvalitňovať svoje služby pristúpili v novembri 2014 k rekonštrukcii kúpeľného hotela KRYM. Po úspešnej rekonštrukcii bol hotel 2. augusta 2015 otvorený.

Architektonický fenomén jedného z našich najstarších kúpeľných miest bol v čase svojho otvorenia v roku 1975 najmodernejším a najkomplexnejšie vybaveným liečebným domom v celom Československu.

„V uplynulých mesiacoch prešiel KRYM viacerými zásadnými zmenami, predovšetkým fasády, strechy,  terás a interiéru objektu. Zámerom bolo nájsť súlad nových a pôvodných prvkov, z ktorých časť ostala v objekte zachovaná,“ spresnil povahu rekonštrukcie Michal Vojtáš, generálny riaditeľ Kúpeľov Trenčianske Teplice. „Prebehla kompletná výmena okenných a fasádnych plôch, izolácia strechy a terás. Izby a 8 apartmánov bolo – okrem rekonštrukcie sociálnych zariadení, povrchových úprav stien, či výmeny elektroinštalácie – vybavených novým zariadením. Výraznými úpravami prešli aj priestory jedálne – po novom klimatizovanej, vodoliečby či úplne novej recepcie,“ dodal M.Vojtáš. Rekonštrukcia pozitívne ovplyvnila aj úsek poskytovaných procedúr – rozšírili sa niektoré oddelenia balneoprevádzky a zlepšilo sa využitie jej kapacity.

Nový vzhľad hotela so sebou prinesie nielen zvýšený komfort pre ubytovaných hostí, ale tiež zohľadnenie ekonomického a ekologického hľadiska, čo ho posúva bližšie k stavbám rešpektujúcim svetový eko-štandard. Vďaka aplikovaným úpravám dôjde k výraznému zníženiu energetickej náročnosti budovy, a teda aj záťaži životného prostredia. Pre hotel KRYM je charakteristický moderný účelový dizajn izieb. Dovedna bude ponúkať nezmenený počet 298 lôžok v kategóriách comfort a standard.

Multifunkčné priestory denného baru sa budú dať zmeniť na plnohodnotne vybavenú kongresovú miestnosť s kapacitou do 60 osôb, čo je ideálne na menšie alebo stredne veľké firemné, či privátne eventy.

Vďaka výbornej dostupnosti procedúr, lekárskych vyšetrení a prvotriedneho stravovania, ako i priameho prepojenia s vonkajším plaveckým bazénom Grand, vytvára hotel svojim návštevníkom atmosféru pohodlia a pokoja.

„Veríme, že štvorhviezdičková pečať kvality kúpeľného hotela KRYM v kombinácii s ústretovým prístupom nášho personálu a malebným prostredím údolia Trenčianskych Teplíc ešte viac posilnia liečivý efekt tunajších minerálnych prameňov. Našou ambíciou je, aby návštevníci – či už pacienti alebo rekreanti – z Trenčianskych Teplíc odchádzali odpočinutejší, zdravší a aby sa k nám pravidelne vracali,“ uzavrel M.Vojtáš.

Projekt rekonštrukcie kúpeľného hotela KRYM bol realizovaný s podporou EU – Európskeho fondu regionálneho rozvoja.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.