Oilatum Upokojenie a ochrana
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 11.6.2015 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Oilatum, špecialista na suchú pokožku, predstavuje nový rad určený pre každodennú starostlivosť o detskú suchú a podráždenú pokožku. Všetky produkty Oilatum Upokojenie a ochrana sú klinicky overené, účinne upokojujú a ochraňujú pokožku. Súčasne zabraňujú ďalšiemu vysychaniu a nepríjemnému svrbeniu kože.

Oilatum, špecialista na suchú pokožku, predstavuje nový rad určený pre každodennú starostlivosť o detskú suchú a podráždenú pokožku. Všetky produkty Oilatum Upokojenie a ochrana sú klinicky overené, účinne upokojujú a ochraňujú pokožku. Súčasne zabraňujú ďalšiemu vysychaniu a nepríjemnému svrbeniu kože.

Oilatum Upokojenie a ochrana  -  Vyživovacie telové mlieko pre deti

Zvláčňujúce telové mlieko z rady Oilatum Upokojenie a ochrana obsahuje zmes minerálnych olejov a zvláčňujúcich látok. Vyživuje prirodzenú ochrannú kožnú bariéru a pomáha tak predchádzať ďalšiemu vysychaniu pokožky. Je vhodné pre každé dieťa od prvého dňa života.

Oilatum Upokojenie a ochrana  -  Umývací gél a šampón 2 v1

Prípravky Oilatum Upokojenie a ochrana účinne odstraňujú nečistoty z detskej pokožky a zároveň nepoškodzujú ochrannú bariéru kože.

Oilatum Upokojenie a ochrana  -  Pena do kúpeľa pre deti

Pena do kúpeľa obsahuje tie najšetrnejšie a zároveň najúčinnejšie čistiace zložky, ktoré vytvárajú bohatú penu. Nedráždi oči a neobsahuje mydlo.

Oilatum Upokojenie a ochrana  -  Detský šampón pre ľahké rozčesávanie

Oilatum Upokojenie a ochrana detský šampón je určený pre každý typ vlasov. Nedráždi pokožku a uľahčuje rozčesávanie detských vlasov.

 


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.