Nový materiál pre príjemný pocit z leta
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 6.5.2015 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Palmers, líder v oblasti luxusnej spodnej bielizne, predstavuje novú technológiu LOTUS, ktorú zaviedol do tohtoročnej kolekcie plaviek. LOTUS predstavuje revolúciu v oblasti plaviek vďaka špeciálnemu materiálu odpudzujúcemu vodu, vďaka ktorému sa aj po návšteve bazéna či mora budete cítiť príjemne.

Palmers, líder v oblasti luxusnej spodnej bielizne, predstavuje novú technológiu LOTUS, ktorú zaviedol do tohtoročnej kolekcie plaviek. LOTUS predstavuje revolúciu v oblasti plaviek vďaka špeciálnemu materiálu odpudzujúcemu vodu, vďaka ktorému sa aj po návšteve bazéna či mora budete cítiť príjemne.

 

Pozitívne ohlasy z prvých testov tejto revolučnej technológie viedli Palmers k zavedeniu tohto materiálu aj do plaviek s push-up efektom, pre sebavedomý a príjemný pocit z kúpania.

 

Materiál LOTUS sa vyznačuje tým, že sa voda nedostáva do tkaniva plaviek a nedeformuje ich tvar, ako tomu býva pri bežných materiáloch. Samotná voda sa z plaviek odstráni šesťkrát rýchlejšie ako pri dnešných plavkách, vďaka čomu sa po kúpaní dostanete do suchého pohodlia rýchlejšie, bez rizika nachladnutia či vzniku iných ťažkostí.

 

Kvalitná technológia v najnovších trendoch

 

Plavky patria bez pochýb k základným kúskom v každom šatníku, preto Palmers prináša technológiu LOTUS do všetkých obľúbených strihov plaviek, od odvážnejších bikín po elegantné modely celých plaviek.

 

Decentné s nápaditým detailom

 

Pre dámy, ktoré chcú zostať elegantné aj na pláži pripravil Palmers vkusné plavky s nápaditým detailom v podobe jedného ramienka. K dispozícii sú ako jednodielne i dvojdielne modely v modernom hnedom odtieni, ktorý dá vyniknúť opálenej pokožke.

 

Zvodne a sexi

 

Odvážnejším Palmers pripravil nádherné strihy, ktoré dajú vyniknúť sexi krivkám vášho tela. K dispozícii sú ako dvojdielne plavky vo variantoch, z ktorých si vyberú dámy každej postavy.

 

Hravé pre všetky

 

Pre dámy, ktoré neobsedia na pláži a chcú si užiť neskrotné leto, má Palmers modely s nápaditými vzormi v moderných farbách.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.