Dekoračný fix pre jednoduché dekorovanie všetkých povrchov
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 30.3.2015 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Niet nad vlastnoručne vyrobené dekorácie! Tie si teraz môžete dopriať vďaka špeciálnemu dekoračnému značkovaču - Decor Pen od Centropenu. Značkovač dokáže dekorovať prakticky akýkoľvek druh povrchu a tak sa kreativite, iniciatíve a najmä nápadom žiadne medze nekladú. Dekorovať môžete rôznu keramiku i kvetináče a vytvoriť si tak špeciálnu jarnú alebo veľkonočnú dekoráciu. Značkovačom môžete s fantáziou rýchlo a jednoducho ozdobiť napríklad aj kraslice. Najmä deti budú z dekoračného fixu nadšené, navyše pri kreslení nezašpinia seba ani okolie a nespôsobia ani neporiadok, ako sa to často stáva pri práci s klasickými farbami.

Niet nad vlastnoručne vyrobené dekorácie! Tie si teraz môžete dopriať vďaka špeciálnemu dekoračnému značkovaču - Decor Pen od Centropenu. Značkovač dokáže dekorovať prakticky akýkoľvek druh povrchu a tak sa kreativite, iniciatíve a najmä nápadom žiadne medze nekladú. Dekorovať môžete rôznu keramiku i kvetináče a vytvoriť si tak špeciálnu jarnú alebo veľkonočnú dekoráciu. Značkovačom môžete s fantáziou rýchlo a jednoducho ozdobiť napríklad aj kraslice. Najmä deti budú z dekoračného fixu nadšené, navyše pri kreslení nezašpinia seba ani okolie a nespôsobia ani neporiadok, ako sa to často stáva pri práci s klasickými farbami.

 

DECOR 2738 PEN – Zábavné dekorovanie pre deti i dospelých

Špeciálny farebný značkovač Decor Pen sa výborne hodí pre ľahkú a rýchlu dekoráciu väčšiny povrchov. Ideálny je najmä v období jari alebo Veľkej noci, kedy náš domov zdobíme najrôznejšími jarnými motívmi. Značkovač má pigmentový svetlostály atrament na vodnej báze a ergo držanie, vďaka ktorému sa s ním ľahko a pohodlne pracuje. Po dokonalom zaschnutí atramentu je dekorácia odolná voči oteru a dokonca aj voči vode. Značkovač má valcovitý hrot, šírka jeho stopy je 1,5 mm a je vhodné ho skladovať vo vodorovnej polohe.

Skvele s ním môžete vyzdobiť kvetináče, hrnčeky, keramiku a dokonca aj kraslice. K dispozícii je balenie s 8+1 rôznymi farbami. Na výber je žltá, oranžová, červená, zelená, modrá, fialová, hnedá, čierna a dokonca aj biela farba, pre dekoráciu tmavých povrchov. Decor pen možno kúpiť v papiernictvách na celom Slovensku.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.