FANÚŠIKOVIA DAROVALI MARGOT K OSLAVE 70. NARODENÍN KUCHÁRSKU KNIHU
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 15.3.2015 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Patrí medzi vaše koníčky pečenie a radi skúšate nové recepty? Nechajte sa inšpirovať sedemdesiatimi jedinečnými receptami z novo vydanej knihy Pečieme s MARGOT. Kniha je výberom tých najlepších osvedčených receptov na pečenie s MARGOT, tyčinkou s kokosovou príchuťou, ktoré pochádzajú z kuchýň českých a slovenských fanúšikov. Každý recept, ktorý tu nájdete, je teda dielom skutočných milovníkov tyčinky MARGOT, ktorá výborne osvieži nejeden sladký dezert.

Patrí medzi vaše koníčky pečenie a radi skúšate nové recepty? Nechajte sa inšpirovať sedemdesiatimi jedinečnými receptami z novo vydanej knihy Pečieme s MARGOT. Kniha je výberom tých najlepších osvedčených receptov na pečenie s  MARGOT, tyčinkou s kokosovou príchuťou, ktoré pochádzajú z kuchýň českých a slovenských fanúšikov. Každý recept, ktorý tu nájdete, je teda dielom skutočných milovníkov tyčinky MARGOT, ktorá výborne osvieži nejeden sladký dezert. 

 

V roku 2014 MARGOT oslávila svoje sedemdesiate narodeniny a k tomuto výročiu ju fanúšikovia obdarovali darčekom. Na facebookový profil zasielali svoje obľúbené recepty s tyčinkou MARGOT a práve sedemdesiat najlepších receptov spomedzi nich nájdete v tlačenej knihe Pečieme s MARGOT.

 

 

TIP: Kuchárska kniha MARGOT je nepredajná, preto ju môžete vyhrať len v čitateľských súťažiach alebo sa ju môžete pokúsiť získať na facebookovom profile tyčinky MARGOT.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.