Humanic Jar 2015
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 22.2.2015 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

rade neónové, ligotavé špicaté lodičky na podpätku a kabelky do ruky.

MIAMI POP

Blokovanie farieb vo všetkých kreatívnych variantoch. Športová časť módy sa s tým vznáša zakaždým spolu. Najmä pri materiáloch všetko naznačuje budúcu sezónu: nylon, neoprén, sieťovina, PVC a svietiace efekty pomocou inovácií hi-tec. Ideme na to s otvorenými vzdušnými čižmičkami, našuchovačkami , teniskami, špicatými balerínami a v neposlednom rade neónové, ligotavé špicaté lodičky na podpätku a kabelky do ruky.

 

Eyes on Style

Outfity sú výrazne inšpirované športom. Grafické vzory a nápadná potlač ako i pohodlné ležérne oblečenie (minisukňa, priesvitné tričká a predimenzované bundy) posúvajú tento trend do popredia a definujú nový mestský štýl City-Chic, ktorý sa dámam skvele hodí.

 

Fashion Insider

„Veselé nápadné farby sa nosia najlepšie vo dvojici. Mix materiálu na topánkach a doplnkoch ako Micro trend!“

 

 

HARMONY

Biela farba sa kombinuje s pastelovou a zvodnosť s ľahkosťou. Špicaté dvojfarebné elegantné topánky či baleríny, super mäkké nízke členkové čižmy (chelsea-boots) a priliehavé šnurovacie topánky sa vyšvihli medzi najobľúbenejšie doplnky. Jarný business-look obľubuje decentné farby,

ako sú biela, telová, ružová, piesková, šedá a lesklé odtiene béžovej.

Materiál: lak, velúr, hladká koža, ale i mix.

 

Eyes on Style

Nový elegantný štýl sa vyznačuje mimoriadne ženským nadýchaným a šviháckym štýlom: široké saká, dámske vestičky bez rukávov, voľné košele k priliehavým nohaviciam alebo splývavé nohavicové kostýmy a dámske smokingy.

 

Fashion Insider

„Top: vzdušné „cut-out“ detaily na členkovej obuvi a dvojfarebný dizajn na všetkom ostatnom! Dizajn na štýl Slippers, Bags & Co!“

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.