ŠŤASTNÉ A VOŇAVÉ VIANOCE!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 3.12.2014 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tešíme sa na ne celých dvanásť mesiacov a keď už sú predo dvermi, nedokážeme si ich užiť naplno. Nedovoľte predvianočnému stresu a zhonu, aby vám zobral radosť z najkrajších sviatkov roka! Vyhnite sa hektickým nákupom a tentoraz to urobte inak: pokojne sa uvelebte vo svojom obľúbenom kresle a začítajte sa do nášho špeciálneho vianočného vydania katalógu. Vyberte si z našej pestrej ponuky v pohodlí domova ideálne darčeky pre vašich najmilších, my ich prinesieme priamo k vám! Užite si šťastné a voňavé Vianoce, plné lásky a pokoja, vďaka Oriflame!

Tešíme sa na ne celých dvanásť mesiacov a keď už sú predo dvermi, nedokážeme si ich užiť naplno. Nedovoľte predvianočnému stresu a zhonu, aby vám zobral radosť z najkrajších sviatkov roka! Vyhnite sa hektickým nákupom a tentoraz to urobte inak: pokojne sa uvelebte vo svojom obľúbenom kresle a začítajte sa do nášho špeciálneho vianočného vydania katalógu. Vyberte si z našej pestrej ponuky v pohodlí domova  ideálne darčeky pre vašich najmilších, my ich prinesieme priamo k vám! Užite si  šťastné a voňavé Vianoce, plné lásky a pokoja, vďaka Oriflame!

 

Kolekcia Masquerade

Stačí jediný pohľad. Na krátky okamih sa vám pohľady stretnú a preskočí medzi vami povestná iskra... Prežite ako popoluška bál svojho života a opantajte princa tak, aby na vás už nikdy nezabudol!

 

Očarujúce spojenie tajomnej georgíny, zvodných tónov santalového dreva a sladkých akordov černíc ho okúzli v Toaletnej vode Masquerade. Zlákajte ho fascinujúcou a zmyselnou vôňou a prežite neočakávané zážitky.

 

Ako popoluška

Zažiarte na bále ako tajomná benátska dáma s nesmrteľnými a luxusnými doplnkami. Elegantnú Listovú kabelku Masquerade zdobí komplikovaný reliéf tajomnej orientálnej masky zvodnej Talianky.

Výrazný Náhrdelník Masquerade zdobí český krištáľ a kamienky farby tmavosýteho delového bronzu. Kolekciu dopĺňajú visiace Náušnice Masquerade, ozdobené rovnakými krištáľmi ako náhrdelník.

 

Viete... prečo u nás nenájdete koženú kabelku? Oriflame bol jednou z prvých kozmetických spoločností, ktorá sa rozhodla netestovovať na zvieratách. Za touto filozofiou pevne stojí od svojho založenia v roku 1967. Nekozmetické výrobky a doplnky Oriflame neobsahujú kožu, kožušinu ani pierka zo zvierat, ktoré sú chované na tieto účely, ako je norka alebo had.

 

Telová kozmetika má čarovnú vôňu, ktorá opantáva zmysly, rovnakú ako Toaletná voda Masquerade. Vôňu tak môžete vrstviť a zintenzívniť. Zahaľte svoju pokožku do závoja trblietavého Telového mlieka Masquerade. Rozžiarte ním svoj dekolt a prevoňajte krásne plecia a ruky. Luxusné Mydlo Masquerade vždy rozvonia vašu pokožku zmyselnou vôňou.  Sadu môžete zabaliť do štýlovej Darčekovej taštičky Masquerade v tvare listovej kabelky, zdobenej ornamentálnym vzorom masky.

 

Inšpirované polárnou žiarou

Kolekcia The One vždy prináša nové trendy zo sveta módy a krásy, vytvorené najlepšími odborníkmi a vizážistami. Predstavuje vám prvú vianočnú kolekciu, inšpirovanú najkrajším prírodným úkazom na našej planéte: polárnou žiarou. Túto zimu stavte na slávnostné líčenie s viacrozmerným efektom pre žiarivé oči a pery. The One Northen Lights kombinuje odtiene nočnej oblohy: telová, ružová, fialová i polnočná modrá s trblietavými čiastočkami a rafinovanými metalickými akcentmi inšpirovanými tajomnou polárnou žiarou... Budťe hviezdou každého večierka a rožiarte noc svojím hlbokým pohľadom a zmyselnými perami.

 

Zažiarte s trblietavými a príťažlivými Duo očnými tienmi The One Prismatic s perleťovým vzhľadom a hodvábnym, ľahko roztierateľným zložením. Plnšie a vláčnejšie pery budete mať vďaka Lesku na pery The One Power Shine Prismatic s vysokým ligotom pre viacdimenzionálny efekt, vďaka ktorému pery vyzerajú plnšie. Vyskúšajte aj nové odtiene Špirály The One Wonder Lash Prismatic. Modrá a fialová špirála s perleťovým efektom má všetky vlastnosti tejto obľúbenej špirály, na ktorú ste si zvykli: krásne vytočí, zvýrazní a predĺži riasy, zväčší objem mihalníc, oddelí ich a  ošetrí vďaka kvalitnému zloženiu.

 

Na vlastnej koži... V klinickom testovaní dosiahla špirála The One Wonder Lash úžasné výsledky: v porovnaní s nenalíčenými mihalnicami 7,8-násobne zväčší ich objem, vytočí ich až o 116 % a predĺži až o 57 %! Presvedčte sa i vy!

 

 

Vďaka praktickému Zrkadielku Northen Lights s LED osvetlením si svoj mejkap nanesiete veľmi ľahko kdekoľvek. Svoju obľúbenú dekoratívnu kozmetiku môžete vziať kamkoľvek so sebou v Kozmetickej taštičke Northen Lights.

 

Krajina medu a mlieka vo vašej kúpeľni

Užite si vzácne sviatočné chvíle a darujte aj svojmu telu to, čo si zalúži najväčšmi: oddych a relax. Už Kleopatra vedela, že najlepšiu, kráľovskú staroslivosť dopraje svojej pleti vďaka medu a mlieku. Hýčkajte svoju pokožku našimi klasickými a mimoriadne obľúbenými produktmi Milk&Honey Gold v limitovanej vianočnej edícii. Med je bohatý na vitamíny a minerálne látky revitalizujúce pokožku,  mlieko je plné výživných látok, ktoré hĺbkovo hydratujú aj veľmi suchú pokožku.

 

Zvláčňujúci Telový krém Milk&Honey Gold, obohatený o mlieko a agátový med organického pôvodu, zanechá pokožku hebkú a žiarivú. Luxusné krémové Mydlo Milk&Honey Gold s nádhernou vôňou v peknom sviatočnom balení bude zaručene skvelým darčekom.

 

Vedeli ste, že... krajina oplývajúca medom a mliekom, to je zasľúbená zem, raj na zemi. Už Biblia považuje med a mlieko za  synonymá luxusu a hojnosti. Ľudia tak už odpradávna poznajú mimoriadne účinky tejto kombinácie: výživné  mlieko a sladký med obsahujú zdraviu prospešné látky, minerálne soli fosforu, sodíka, draslíka, vápnika, horčíka, soli, stopových prvkov, medi, železa, mangánu, kremíka, titánu,  chrómu i kobaltu, ale aj vitamíny A, B1, B2, B12, C, D, E či kyselinu  jablčnú, vínnu, citrónovú, mliečnu, listovú a  šťavelovú .  Spolu pôsobia antibakteriálne  a hojivo, posilňujú imunitu a trávanie, pomájahú telu bojovať so zápalmi, migrénami, prechladnutím a navyše chránia srdce aj kĺby.

 

Šťastné a voňavé!

Potešte svojich najbližších obľúbenými vôňami v limitovaných vianočných edíciách!

Pre vášnivú, odhodlanú a charizmatickú ženu: Esencia ženy, ktorá mieri vysoko a vie presne, čo chce, Toaletná voda Power Woman Limited Edition v sebe spája pikantný zázvor, voňavé ruže a zmyselné pačuli.

Pre modernú ženu: Rozkošná  a zároveň klasická vôňa Parfumovaná voda Giordani Gold Limited Edition žiari sviežimi tónmi šťavnatej mandarínky, bielej ľalie a zmyselným pačuli.

Pre šarmatného muža: Trvácna Toaletná voda Eclat Homme Limited Edition je perfektným harmonickým spojením nadčasovosti i súčasných trendov.

Pre dynamického muža: Zmes sviežeho grapefruitu a mandarínky s čiernym korením, Toaletná voda S8 Limited Edition vás očarí aj teplým santalovým drevom,  zvodným pačuli a pižmom.

 

Vône v cestovnom balení sa vždy hodia

Luxusné stelesnenie krásy kráľovnej kvetín, ruže, objavíte v jemnej, zmyselnej a romantickej Parfumovanej vode Volare. Spája v sebe ľahučkú vôňu fialkových lístkov a čerstvo natrhaných ružových lupienkov.

Podľahnite éterickej symfónii kvetinovej drevito-pižmovej vône, ktorá roztancuje vaše zmysly s Toaletnou vodou Pretty Swan.  

Svieža a radostná kvetinová Toaletná voda Vivacity s  tónmi jemných kvetov pomarančovníka je ako stvorená pre spontánnu a veselú ženu.

                                                                                                                                                   Vedeli ste, že... orientálne pačuli, známe afrodiziakum, stimuluje činnosť nervového systému, navodzuje uvoľnenie a prebúdza nadšenie. Pačuli zbožňovala aj anglická kráľovná Viktória, až tak, že si túto vôňu vzala so sebou aj do hrobu. V 18. a 19. storočí si túto vzácnu vôňu spájala európska šľachta s luxusom a považovala ju za mimoriadne cennú, pretože „voňala ako hodváb“.  Sladko-bylinná vôňa pačuli totiž odpudzuje hmyz a obchodníci s hodvábom striekali touto esenciou vzácny tovar, aby ho nezničili mole.

 

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.