Perfektný každodenný pomocník pre rušný životný štýl
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 2.12.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zvládať rodinu aj prácu a súčasne sa starať o domácnosť býva často veľmi náročné. Prečo si to však neuľahčiť? Vďaka inteligentným spotrebičom si vieme ušetriť veľa času a venovať ho tak rodine či koníčkom.

S tyčovým akumulátorovým vysávačom Athlet bude poupratované za okamih

 

Zvládať rodinu aj prácu a súčasne sa starať o domácnosť býva často veľmi náročné. Prečo si to však neuľahčiť? Vďaka inteligentným spotrebičom si vieme ušetriť veľa času a venovať ho tak rodine či koníčkom. Jedným z takýchto šikovných domácich pomocníkov je nepochybne aj prvý tyčový bezvreckový akumulátorový vysávač Athlet značky Bosch, ktorý vysáva všetky typy podláh rovnako dôkladne ako podlahové vysávače a pritom je veľmi praktický. Vďaka nemu odteraz nemusíte hľadať zásuvky ani strácať čas rozmotávaním kábla, a zároveň viete povysávať aj pod nábytkom, sedačkou či posteľou. Upratovanie tak bude hotové rýchlo, ľahko a hlavne dôkladne. Spolu s osvedčenou bezvreckovou technológiou SensorBagless™ a výkonnou motorizovanou tryskou AllFloor HighPower prináša Athlet pri čistení vynikajúce výsledky.

 

Maximálne flexibilný a ľahký

S váhou približne tri kilogramy, nízkym ťažiskom a vyváženou ergonómiou Athlet výborne sadne do ruky a ľahko sa s ním manipuluje. Navyše vďaka flexibilnému

kĺbu trysky sa s ním manévruje plynule a bez obmedzení a vysáva aj na ťažšie dostupných miestach okolo nábytku. A nielen to! Vďaka tomu, že sa vie extrémne ľahko a rýchlo prispôsobiť a jeho rukoväť viete zložiť až na podlahu, čím jeho celková výška dosiahne len 16 cm, ním viete povysávať aj pod nábytkom. A keďže nie je potrebný kábel, vysávač Athlet sa dá používať aj tam, kde nie je dostatok zásuviek, a ľahko ho viete prenášať napríklad aj medzi poschodiami rodinného domu. Navyše sa dá uložiť kdekoľvek, či už počas krátkych prestávok pri vysávaní, alebo pri nabíjaní.

 

Jednoduchá údržba

Keď sa akumulátorový vysávač stane členom domácnosti, zakrátko sa používa oveľa častejšie než bežné vysávače. Dôvodom je nielen to, že dobre vysáva a nie je hlučný, ale aj fakt, že má zároveň nízke nároky na údržbu. Athlet je prvý tyčový akumulátorový vysávač, ktorý sa môže pochváliť osvedčenou technológiou SensorBaglessTM používanou pri podlahových bezvreckových vysávačoch značky Bosch s napájacím káblom. Prach a špina sa zachytávajú v priehľadnom zásobníku, ktorý sa dá po naplnení ľahko vyprázdniť niekoľkými pohybmi. Veľmi jednoduchá je aj údržba motorizovanej trysky AllFloor HighPower, ktorá zaručuje perfektné výsledky pri vysávaní všetkých druhov povrchov. Vďaka systému EasyClean sa dá kefa jedným krokom vytiahnuť z valca trysky a vyčistiť.

 

Overená technológia značky Bosch

Lítium-iónovú technológiu značky Bosch, ktorá sa používa napríklad v elektrickom náradí Bosch alebo elektrických bicykloch, nájdete aj v akumulátorovom vysávači Athlet. Tento typ batérií je výnimočný nielen svojou dlhou životnosťou a trvalo vysokým výkonom, keďže sací výkon vysávača sa neznižuje klesajúcim stavom nabitia batérie, ale aj tým, že zabezpečuje extra dlhý prevádzkový čas spotrebiča, a to až 60 minút bez prerušenia, ako aj krátky čas jeho nabíjania. Trojstupňový systém elektronickej ochrany navyše spoľahlivo zabraňuje nadmernému prehriatiu a úplnému vybitiu.

 

Už žiadne ďalšie náklady

Aby bol zabezpečený optimálny výkon čistenia, filtre bezvreckových vysávačov treba pravidelne čistiť. Skúsenosti však ukazujú, že mnohí užívatelia čistia filter príliš neskoro, a preto vysávač väčšinu svojej životnosti podáva nižší výkon. S vysávačom Athlet sa to však nestane. Ak totiž dôjde k znečisteniu filtra, senzor na kontrolu efektivity výkonu vysávania SensorControl signalizuje nevyhnutnosť vyčistenia automaticky pomocou LED ukazovateľa. Tuto údržbu však netreba vykonávať často, pretože väčšina prachu skončí vďaka výkonnej odstredivej sile v zásobníku ešte skôr ako narazí na filter. Inovatívny filter značky Bosch je umývateľný, vydrží počas celej životnosti spotrebiča a aj zásobník na prach sa dá ľahko vyprázdniť. Nevznikajú preto žiadne dodatočné náklady spojené s nákupom nových filtrov či vreciek.

 

 

Bosch BBH51830

nominálne napätie akumulátorových batérií 18.0 V

 

Bosch BBH52550

nominálne napätie akumulátorových batérií 25.2 V

 

www.bosch-home.com/sk

 

 

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.