ZIAJA SENSITIVE SKIN - DOPRAJTE POKOŽKE NEHU
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 23.10.2014 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Reaguje vaša pleť podráždene na určité podnety? Ak sa vám na tvári objavujú nepríjemné vyrážky, šupinky, alebo v nej pociťujete napätie, potom, žiaľ, patríte do kategórie tých, ktorých trápi citlivá pokožka. Kozmetická značka Ziaja teraz prichádza s novinkou Sensitive Skin s výťažkom morskej riasy chaluhy zlatej, ktorá bola špeciálne navrhnutá pre citlivú pleť.

Reaguje vaša pleť podráždene na určité podnety? Ak sa vám na tvári objavujú nepríjemné vyrážky, šupinky, alebo v nej pociťujete napätie, potom, žiaľ, patríte do kategórie tých, ktorých trápi citlivá pokožka. Kozmetická značka Ziaja teraz prichádza s novinkou Sensitive Skin s výťažkom morskej riasy chaluhy zlatej, ktorá bola špeciálne navrhnutá pre citlivú pleť. 

Línia Ziaja Sensitive Skin obsahuje upokojujúci denný krém, spevňujúci nočný krém, enzymatický píling, micelárnu vodu a umývací gél na tvár a telo. Je založená na inovatívnej štúdii mikroskopických emulzií, ktoré sú dokonale BIO-kompatibilné so všetkými typmi pleti, špeciálne s veľmi suchou a citlivou. Prípravky sa vyznačujú extra jemnosťou, sú hypoalergénne, neparfumované a s minimálnym obsahom konzervačných látok.

Prípravky z línie Ziaja Sensitive Skin obsahujú Antileukín-6, extrakt z hnedej riasy Laminaria Ochroleuca, ktorá je známa ako zlatá chaluha. Táto zázračná riasa má špeciálne vyvinutý ochranný systém proti slnečnému žiareniu, takže predstavuje akýsi prírodný UV filter. Vďaka Antileukínu-6 redukujú prípravky podráždenia pleti, ktoré sú zapríčinené vonkajšími faktormi, akými sú napríklad znečistenie ovzdušia či spomínané UV žiarenie. Antileukín-6 má aj protivráskový a spevňujúci účinok. Obnovuje vlastnú hydratáciu pleti. Navyše posilňuje aj lipidovú bariéru, ktorá predchádza dehydratácii a precitlivenosti pleti.

Líniu Ziaja Sensitive Skin charakterizuje čistý dizajn, rozpoznáte ju podľa bielo-modrých balení.  

Ziaja Sensitive Skin - Upokojujúci denný krém

Predstavuje jemnú emulziu so zvlhčujúcimi a ochrannými vlastnosťami pre citlivú a suchú pokožku. Eliminuje začervenania, pocity pálenia a poskytuje okamžitý účinok upokojujúceho zábalu. Redukuje drsnosť, suchosť a nadmerné šupinatenie pokožky. Regeneruje a obnovuje správne množstvo vody v pleti. Zároveň zabraňuje jej predčasnému starnutiu. Pokožku chráni pred UVA a UVB slnečným žiarením slnečným ochranným faktorom SPF 20 - stredná ochrana. Obsahuje aktívne zložky Antileukín-6, triglyceridy z kukuričného oleja, kyselinu hyalurónovú, repkový olej, fotostabilné  UVA/UVB filtre.

 

Ziaja Sensitive Skin -  Spevňujúci nočný krém

Predstavuje spevňujúcu emulziu so zvlhčujúcimi a upokojujúcimi vlastnosťami pre citlivú pleť. Eliminuje začervenania, pocity pálenia a poskytuje okamžitý účinok upokojujúceho zábalu. Redukuje nielen drsnosť, suchosť a nadmerné šupinatenie pokožky, ale aj vrásky a predchádza predčasnému starnutiu pleti. Zvyšuje hustotu spojivového tkaniva, regeneruje a spevňuje pokožku. Zároveň jej dodáva chýbajúce lipidy a obnovuje jej ochrannú bariéru. Obsahuje aktívne zložky Antileukín-6, triglyceridy z kukuričného oleja, ceramidy, phytosphingosine, esenciálne mastné kyseliny  z makadamiového oleja a bavlníkového oleja, skvalén (prírodná olejovitá látka napomáhajúca okysličeniu) a kyselinu hyalurónovú.

Ziaja Sensitive Skin - Enzymatický píling

Starostlivo ošetruje pleť, zbavuje ju odumretých buniek, čím uľahčuje prenikanie aktívnych zložiek. Pokožku vyhladzuje, zjemňuje a rozjasňuje. Slúži ako príprava pre ďalšie kozmetické ošetrenie pleti. Obsahuje Antileukín-6, enzým papaín, glycerín, alantoín a provitamín B5.

 

Ziaja Sensitive Skin - Micelárna voda

Jemne odstraňuje make-up a efektívne čistí pleť. Má zjemňujúce účinky. Obsahuje aktívne zložky alantoín a provitamín B5.

Ziaja Sensitive Skin -  Krémový umývací gél  na tvár a telo

Umývací gél na tvár a telo je určený pre citlivú, suchú a drsnú pokožku. Vyznačuje sa krémovou konzistenciou. Pokožku jemne čistí a obnovuje jej prirodzenú hladkosť. Redukuje drsnosť, suchosť a nadmerné šupinatenie pokožky. Intenzívne hydratuje už počas umývania a zabraňuje nadmernej dehydratácii epidermy. Obsahuje aktívne zložky ako napríklad glukozidy  z kokosu, provitamín B5, kyselinu mliečnu a xanthánovú gumu.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.