Pavol Benčík predstavil Ružinovčanom svoju Bokovku
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 30.9.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Bencik Culinary Group, ktorá v súčasnosti prevádzkuje 10 reštaurácií a biznis kantín, otvorila modernú Piváreň a reštauráciu Bokovka, tentokrát v mestskej časti Ružinov v Bratislave.

Bencik Culinary Group otvára modernú piváreň a reštauráciu vernú dobrému jedlu a pivu

Spoločnosť Bencik Culinary Group, ktorá v súčasnosti prevádzkuje 10 reštaurácií a biznis kantín, otvorila modernú Piváreň a reštauráciu Bokovka, tentokrát v mestskej časti Ružinov v Bratislave.

Bencik Culinary Group, ktorá ako jedna z prvých predstavila v roku 2010 koncept modernej pivárne otvorením reštaurácie Beer Palace, prináša tentokrát kvalitnú gastronómiu ešte bližšie k svojim zákazníkom. Dobré pivo a skvelé jedlo nie sú výsadou reštaurácií v centre Bratislavy, vďaka Bencik Culinary Group sú od septembra dostupné aj v mestskej časti Ružinov. Koncept z dielne dlhoročného gastronóma Pavla Benčíka ponúka spojenie poctivej kuchyne a tradične dobrého piva.

 „Ísť na pivo a príjemnú večeru v blízkosti domu neznamená kompromis v oblasti jedla. Chceli sme Ružinovčanom priniesť miesto, ktoré si ľudia z okolia obľúbia vďaka príjemnej atmosfére a kde budú radi tráviť čas so svojimi priateľmi. Bokovka je piváreň a reštaurácia verná dobrému pivu - ponúka tradičné tankové pivo, či produkciu lokálnych mini pivovarov, no predovšetkým kvalitné jedlo vrátane špecialít, ktoré zákazníci nenájdu inde v Bratislave,“ povedal Pavol Benčík, majiteľ Bencik Culinary Group.

Bokovka je typom pivárne a reštaurácie, akú dnes ťažko nájdete mimo centra Bratislavy. Priestor s odhalenými industriálnymi elementmi je úplne otvorený, ale pocitovo rozdelený interiérovými prvkami a rôznymi typmi sedenia. Ťažiskom interiéru je červený bar a krb, ktorý zútulňuje a navodzuje príjemnú atmosféru. Reštaurácia má kapacitu 180 miest vo vnútri a 140 miest na terase, pričom je priestor navrhnutý tak, aby sa dal variovať v prípade väčších akcií alebo koncertov.

Hlavnou značkou pivárne je tradičné tankové pivo Budějovický Budvar. Žatecký chmeľ, vybraný moravský slad a panensky čistá voda z tristo metrov hlbokých artézskych studní sú zárukou kvality a jedinečnosti tejto značky. Pivných gurmánov poteší aj špeciálna ponuka  originálnych druhov piva z produkcie lokálnych mini pivovarov, ktorá sa bude meniť na mesačnej báze. V jedálnom lístku návštevníci nájdu výber jedál korešpondujúcich s profilom pivárne, ale tiež poctivú domácu kuchyňu. Nechýbajú špikové kosti, králičia paštéta alebo domáca tlačenka či oškvarky. Ponuku dopĺňajú napríklad obľúbená sviečková na smotane, maďarský perkelt, staročeský hubový „Kubo“ či „Perky“. Špecialitou podniku, ktorú nenájdete inde v Bratislave, je denne čerstvo v peci do chrumkava upečené malé savé prasiatko kŕmené len mliekom a porciované na želanie, prípadne podávané celé pre väčšiu skupinu hostí.

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.