Knižný pomocník pre rodičov
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 16.9.2014 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Každý rodič je občas tak trochu zúfalý a má pocit, že jeho ratolesti ho počúvajú „jedným uchom dnu, druhým von“. Ako deti odučiť zlozvykov a ako používať odmeny? Čo robiť v období vzdoru? Na tieto a mnoho iných otázok odpovedá známa detská psychologička Mária Tóthová Šimčáková v novej knihe SOM RODIČ A ČO S TÝM? V publikácii nájdete užitočné rady pri výchove detí do 6 rokov a overené návody, ako postupovať v rôznych situáciách. Kniha SOM RODIČ A ČO S TÝM? sa stane vašim každodenným pomocníkom!

Každý rodič je občas tak trochu zúfalý a má pocit, že jeho ratolesti ho počúvajú „jedným uchom dnu, druhým von“. Ako deti odučiť zlozvykov a ako používať odmeny? Čo robiť v období vzdoru? Na tieto a mnoho iných otázok odpovedá známa detská psychologička Mária Tóthová Šimčáková v novej knihe SOM RODIČ A ČO S TÝM? V publikácii nájdete užitočné rady pri výchove detí do 6 rokov a overené návody, ako postupovať v rôznych situáciách. Kniha SOM RODIČ A ČO S TÝM? sa stane vašim každodenným pomocníkom!

 

Som rodič a čo s tým?

 

Slovenskú detskú psychologičku Máriu Tóthovú Simčákovú poznáte aj z televíznej obrazovky. Odporúčania a praktické rady v knihe vychádzajú z jej 23-ročnej praxe, no ako vraví, čo sa nenaučila v škole ani počas praxe, to ju naučili vlastné deti. Vďaka dlhoročným skúsenostiam kvalifikovane radí, ako riešiť problémy pri výchove detí do 6 rokov. Publikácia obsahuje napríklad informácie týkajúce sa spánku, stravovania či vzdoru detí, postupov pri odúčaní od cumľa a plienok. Autorka odpovedá na často kladené otázky odmeňovania, prípadne trestania detí a predstavuje podnetné odporúčania, ktoré pri výchove naozaj pomáhajú. Text je sprevádzaný vtipnými ilustráciami. Publikácia vychádza vo vydavateľstve Fortuna Libri.

 

 

Vydáva:  Fortuna Libri

Rozsah:  256 strán

Viac:       www.fortunalibri.sk

 

 

 

O autorke:

 

 

Mgr. Mária Tóthová Šimčáková je úspešná detská psychologička. Práci s deťmi sa venuje už 23 rokov, pričom vyše 13 rokov pôsobila ako školská psychologička v základnej škole a gymnáziu v Bratislave. Pracuje s deťmi s rôznymi problémami, s celými rodinami, s učiteľmi a so školskými kolektívmi. 

Je členkou Asociácie školských psychológov SR a ČR, Slovenskej psychologickej spoločnosti pri SAV, Rady pre reklamu ako odborník na problematiku reklamy a na deti. Lektorovala mnohé program pre deti a mládež, napríklad pre Nadáciu otvorenej spoločnosti, Slovenskú humanitnú radu, Nadáciu Milana Šimečku či Nadáciu deti Slovenska. Prispieva do rôznych odborných aj iných publikácií, vedie internetové poradne niekoľkých časopisov, je odbornou garantkou programu e-deti. Veľa skúsenosti získala priamo z rodín na Slovensku v relácii Pestúnka. Je šťastnou mamou dvoch detí.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.