AVON uviedol výnimočné novinky tejto jesene!
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 8.9.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť AVON Cosmetics včera vo večerných hodinách exkluzívne predstavila jesenné novinky – Toaletný parfum AVON Luck, ktorému svoju tvár prepožičala popredná svetová tenistka Mária Šarapovová a novú líniu starostlivosti o pleť Anew Nutri-Advance, ktorej nositeľkou je svetoznáma topmodelka Daniela Peštová.

Spoločnosť AVON Cosmetics včera vo večerných hodinách exkluzívne predstavila jesenné novinky – Toaletný parfum AVON Luck, ktorému svoju tvár prepožičala popredná svetová tenistka Mária Šarapovová a novú líniu starostlivosti o pleť Anew Nutri-Advance, ktorej nositeľkou je svetoznáma topmodelka Daniela Peštová.

Uvedenie noviniek spoločnosti AVON

„Šťastie je na vašej strane,“ tak znel hlavný slogan večera v štýle „White party“. Hostia mali možnosť zažiť jedinečný večer plný šťastia, sofistikovanosti a elegancie, vďaka luxusnej a povnášajúcej atmosfére za prítomnosti zmyselných tónov nového parfumu AVON Luck.

Vrcholom večera bolo hudobné vystúpenie charizmatickej speváčky s podmanivo zamatovým hlasom - Moniky Bagárovej, ktorá sa stala krstnou mamou nového Toaletného parfumu AVON Luck for Her. V rámci večera bola uvedená aj nová línia starostlivosti o pleť Anew Nutri-Advance. Pleťovú líniu s noblesou uviedlo trio baletiek, ktoré symbolizovali krásu, výživu a dokonalú vyváženosť nového Anew Nutri-Advance. Líniu predstavila nádherná a vždy elegantná topmodelka Daniela Peštová, ktorá je tvárou značky Anew. Uvedenie noviniek si nenechalo ujsť množstvo známych osobností kultúrneho a spoločenského života – herci, moderátori, tanečníci, speváci a tváre projektu AVON proti rakovine prsníka, ktorí sa zabávali do neskorých nočných hodín, vďaka skvelej hudbe z dielne DJ Carla.

 

Toaletný parfum AVON Luck for Her

Šťastie je na vašej strane s novým Toaletným parfumom AVON Luck for Her, ktorý exkluzívne prináša spoločnosť AVON Cosmetics v spolupráci s Máriou Šarapovovou. Vďaka jedinečnej kombinácií orientálneho ovocia a kvetinových tónov zanecháva pocit elegancie, sviežosti a sebadôvery. Dokonalé vyváženie nádherných ženských tónov sviežeho bergamotu a vzácneho kvetu kaktusu v spojení s hrejivými drevitými tónmi santalového dreva sa budete cítiť jedinečnejšia a výnimočnejšia ako kedykoľvek predtým.

Anew Nutri-Advance

Objavte tajomstvo hĺbkovo vyživenej pleti s bohatým zložením krémov novej línie Anew Nutri-Advance s komplexom Nutri-3X s obsahom drahocenných mastných kyselín omega-3,6 a 9. Novinky okamžite vyživujú pleť do hĺbky a dodávajú jej pocit pohodlia. Zároveň posilňujú ochrannú vrstvu pleti, čím ju chránia proti vetru a nízkym teplotám.


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.