Oslávte s nami 25 rokov pôžitkárstva s luxusom!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 22.7.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Značka Magnum oslavuje 25 rokov a s ňou aj všetci jej priaznivci, ktorí si s ňou už štvrť storočia užívajú dokonalý pôžitok. Pri tejto úžasnej príležitosti sa značka Magnum rozhodla dopriať svojim fanúšikom pôžitok z naozajstného luxusu. Limitovaná novinka Magnum Silver totiž okrem výnimočnej chute Marc de Champagne očarí aj jedinečným dizajnom!

Značka Magnum oslavuje 25 rokov a s ňou aj všetci jej priaznivci, ktorí si s ňou už štvrť storočia užívajú dokonalý pôžitok. Pri tejto úžasnej príležitosti sa značka Magnum rozhodla dopriať svojim fanúšikom pôžitok z naozajstného luxusu. Limitovaná novinka Magnum Silver totiž okrem výnimočnej chute Marc de Champagne očarí aj jedinečným dizajnom!

 

Tento rok je oslavou 25. výročia pôžitkárstva. Presne tak dlho si totiž môžeme užívať neodolateľnú chuť nanukov Magnum obalených v kvalitnej chrumkavej čokoláde. Tento rok navyše s exkluzívnou striebornou novinkou Magnum Silver – Marc de Champagne. Ide o vrchol pôžitkárstva zhmotnený do limitovanej edície lahodnej zmrzliny s nádychom Marc de Champagne obalenej v chrumkavej čokoláde s jedinečným strieborným dizajnom. Magnum tak obohacuje pôžitok z nezameniteľnej delikatesy o originálny vizuálny zážitok.

 

Limitovaná edícia pri príležitosti 25. narodenín značky Magnum prináša so sebou skutočný pôžitok zo zmrzliny. Kvalitná zmrzlina pretkaná pramienkami s príchuťou Marc de Champagne je obalená v chrumkavej mliečnej čokoláde s luxusnou striebornou polevou. S jedinečným Magnum Silver tak bude každý deň oslavou.  

 

Limitovaná edícia Magnum Silver bude na trhu dostupná počas jedného roka. Novinku je možné kúpiť vo všetkých obchodných reťazcoch.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.