Život je odteraz lajt!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 18.6.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Keď ju v roku 1974 uviedli na nápojový trh, Vinea si okamžite získala srdcia slovenských, českých, ale aj zahraničných spotrebiteľov – a to svojou podmanivou a iskrivou chuťou plnou letnej pohody, v nezameniteľnom elegantnom obale. Dnes poteší všetkých, v ktorých chuť hrozna vyvoláva príjemné spomienky či majú chuť na niečo osviežujúce a dobré. A keďže značka Vinea berie život s ľahkosťou, po 40 rokoch prichádza s úžasnou novinkou v podobe nápoja Vinea lajt. Menej sladká, osviežujúca chuť, stále však rovnako hroznová – presne taká je Vinea lajt.

Keď ju v roku 1974 uviedli na nápojový trh, Vinea si okamžite získala srdcia slovenských, českých, ale aj zahraničných spotrebiteľov – a to svojou podmanivou a iskrivou chuťou plnou letnej pohody, v nezameniteľnom elegantnom obale. Dnes poteší všetkých, v ktorých chuť hrozna vyvoláva príjemné spomienky či majú chuť na niečo osviežujúce a dobré. A keďže značka Vinea berie život s ľahkosťou, po 40 rokoch prichádza s úžasnou novinkou v podobe nápoja Vinea lajt. Menej sladká, osviežujúca chuť, stále však rovnako hroznová – presne taká je Vinea lajt.

 

Prvý značkový sýtený nápoj bez pridaného cukru prichádza na slovenský trh práve toto leto a prináša všetkým svojim milovníkom nový, ľahší zážitok z hroznovej šťavy. Jej podiel ostáva v nápoji Vinea lajt zachovaný, rovnako ako skvelá chuť hrozna, a má len 7 kcal/100ml! „Našim cieľom bolo priniesť novinku, ktorá by oslovila aj ľudí, ktorí preferujú nápoje s nižším obsahom cukru a kalórií“, hovorí Zuzana Netíková, brand manažérka značky Vinea. Vinea lajt je špecifická práve svojím zložením. „Keďže súčasťou receptúry nápoja Vinea je odjakživa 10% hroznovej šťavy, Vinea lajt obsahuje prirodzene sa vyskytujúci hroznový cukor. Jej chuť dopĺňa aj sladidlo získané z listov rastliny stévia, ktoré dodáva sladkosť a zároveň príchuť podobnú mäte. Sladkú chuť ešte dopĺňa sukralóza. Vďaka tejto kombinácii je novinka Vinea lajt charakteristická jemnou a osviežujúcou chuťou a pije sa doslova s ľahkosťou“, dodáva Z. Netíková.

 

Práve pre ľahkosť novinky sa Vinea rozhodla brať život ešte lajt a pri príležitosti osláv 40. výročia svojej existencie vynáša ľudí priamo do oblakov prostredníctvom unikátneho konceptu „Vinea v oblakoch“. Moderovaná ochutnávka novinky Vinea lajt je k dispozícii pre širokú verejnosť od 18. do 21. júna 2014 v časoch od 13:00 do 18:00 hod na parkovisku pri nákupnom centre Eurovea v Bratislave. V predaji ju nájdete už teraz v skle 0,25l vo všetkých dobrých reštauráciách a kúpite ju tiež v tradičných 0,5l a 1,5l PET fľašiach. Bez pridaného cukru a s 10 % podielom hroznovej šťavy - Vinea lajt vás doslova vynesie do oblakov!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.