Ako získať pevné a krásne prsia
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 30.5.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Každá žena túži po dokonalých prsiach. Dámy si svoje „zbrane“ odjakživa porovnávajú, závidia a pýšia sa nimi. Menšie či väčšie, hodnota poprsia stúpa s jeho pevnosťou. Dobrá podprsenka dokáže zázraky, no pocitu sebavedomia, za ktorým stoja pevné prsia sa nič nevyrovná.

Každá žena túži po dokonalých prsiach. Dámy si svoje „zbrane“ odjakživa porovnávajú, závidia a pýšia sa nimi. Menšie či väčšie, hodnota poprsia stúpa s jeho pevnosťou. Dobrá podprsenka dokáže zázraky, no pocitu sebavedomia, za ktorým stoja pevné prsia sa nič nevyrovná.

 

Ako spevniť prsia?

 

Najlacnejším spôsobom, ale za to veľmi účinným spôsobom spevnenia poprsia je každodenná studená sprcha. Napína pokožku, spevňuje tkanivo a udržuje tvar pŕs. Po sprche hydratujte prsia telovým mliekom.  Vitamín C a ovocné kyseliny naštartujú tvorbu kolagénu, odstránia drobné nečistoty a spevnia pokožku.  Na dekolt priaznivo vplýva aj vyhladzujúca maska z jabĺk.  Postrúhajte jedno jablko, natrite ho na prsia a zakryte navlhčeným uterákom. Nechajte pôsobiť zhruba 20 minút, potom ho zmyte studenou vodou. Napínaciu masáž môžete praktizovať hoci aj denne. Naneste si na ruky kvalitný olej a pravou rukou masírujte jemne ľavý prsník, potom naopak.  Nezabudnite na oblasť pod prsiami a plynule prejdite až pod kľúčnu kosť. V neposlednom rade je dôležité aj správne držanie tela. Najbližšie, keď budete kráčať po ulici, stiahnite brucho a vypnite prsia. Nielenže tak prednosti pôsobia opticky väčšie, ale ak idete ako sebavedomá žena, otočí sa za vami nejeden muž. Dokonca existuje aj strava, ktorá pridáva prsiam na kráse. Sú to potraviny bohaté na fytoestrogény, teda látky, ktoré sa podobajú ženskému pohlavnému hormónu estrogénu.  Ten ovplyvňuje nielen veľkosť, ale aj tvar pŕs. Nájdete ich v celozrnnej pšeničnej múke, ľanových semienkach, zelenom šaláte a sóji.

 


Vsaďte na prírodu

 

Ak sa vám chirurgický zákrok zdá príliš radikálnym zásahom do organizmu, skúste využiť silu prírody vo svoj prospech a siahnite po celkom nenáročnom riešení. Počuli ste už o rastline Serenoa repens?

Serenoa je po stáročia používaná v prírodnej medicíne na podporu rastu a zväčšenia pŕs. Výlučne prírodným prípravkom je napríklad Stimulen od spoločnosti NATURVITA. Obsahuje extrakt z plodov rastliny Serenoa repens (palmetto), v ktorom je štvornásobne viac mastných kyselín než v rastline vyskytujúcej sa v prírode. Stimulen obsahuje tiež extrakt z Damiany a Dioscorea villosa, ktoré slúžia ako zdroj fytosterolových látok napomáhajúcich tomuto procesu. Smldinec chlpatý (Dioscorea villosa) patrí medzi rastliny, ktoré sa používajú tiež ako prírodná alternativa zmierňovania symptómov sprevádzajúcich obdobie klimaktérie.


Účinok smldinca chlpatého je významný pre dosiahnutie optimálneho množstva a rovnováhy ženských pohlavných hormónov estrogénu a progesterónu, ktoré majú významnú úlohu pre zdravie ženy. Obsahujú látky (diosgenín), ktoré majú podobnú štruktúru ako steroidné hormóny estrogény a preto sa zaraďujú mezi fytoestrogény – látky, ktoré sa viažu na estrogénne receptory a narušujú tak funkciu endogénnych estrogénov v organizme.

Sú významé z hľadiska znižovania výskytu hormon-dependentných typov nádorov, napomáhajú regulácii menštruačného cyklu a pomáhajú pri zvládání komplikácií spojených s klimaktériom. Priaznivo ovplyvňuje hormonálnu rovnováhu a syntézu progesterónu. Znižuje množstvo triglyceridov v krvi, čím pozitívne ovplyvňuje proces myslenia, predovšetkým pamäť a schopnosť koncentrácie. Tiež vykazuje výrazné antioxidačné schopnosti a znižuje riziko vzniku aterosklerózy a osteoporózy.  Pre dosiahnutie optimálneho účinku prípravku sa odporúča užívať Stimulen niekoľko mesiacov. Viac na www.happytrade.sk.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.