Bausch + Lomb uvádza na trh kontaktné šošovky Biotrue™ ONEday vyrobené z prelomového materiálu HyperGel™
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 11.5.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Denné jednorazové šošovky poskytujú výnimočné videnie a pohodlie dokonca aj po 16 hodinách nosenia

Denné jednorazové šošovky poskytujú výnimočné videnie a pohodlie dokonca aj po 16 hodinách nosenia

 

Spoločnosť Valeant Pharmaceuticals International uvádza na slovenský trh prémiové jednodenné jednorazové kontaktné šošovky Biotrue™ ONEday od značky Bausch+Lomb. Šošovka je vyrobená z inovatívneho materiálu HyperGel™, ktorý má najlepšie vlastnosti konvenčných hydrogelov a silikónhydrogelov, a je novou generáciou materiálu na jedno použitie. Šošovka ponúka vysoký obsah vody a dodáva viac kyslíka než tradičné hydrogely - to všetko bez nutnosti silikónu a pri zachovaní komfortu konvenčných hydrogelov. Kontaktné šošovky Biotrue™ ONEday poskytujú konzistentné, jasné a pohodlné videnie po celý deň. Ich inovatívny, bio-inšpirovaný materiál pomáha udržať si vlhkosť, optický tvar aj po celodennom nosení a umožňuje kyslíku voľne prúdiť cez šošovku. Tieto nové bio-inšpirované šošovky rozširujú portfólio značiek Biotrue™, ktorý tiež zahŕňa viacúčelový roztok Biotrue™.

 

Šošovky Biotrue™ ONEday boli vytvorené vedcami v Bausch+Lomb ako prvé jednodenné jednorazové šošovky inšpirované biológiou oka. Obsahujú 78% vody (čo je rovnaký obsah vody ako má rohovka), ale zároveň prinášajú prakticky rovnakú úroveň kyslíka pre zachovanie zdravých očí. Vonkajší povrch šošovky je navrhnutý tak, aby napodobnil lipidovú vrstvu slzného filmu, ktorý zabraňuje dehydratácii slzného filmu. Udržiava tak konzistenciu šošovky a dodáva očiam také množstvo kyslíka, aby boli po celý deň zdravé, bez nepríjemného začervenania. Zo všetkých jednodenných jednorazových šošoviek, aké sú dostupné na trhu, poskytujú Biotrue™ ONEday maximálnu úroveň vlhkosti, a to aj po 16-tich hodinách nosenia.

 

„Pri práci s počítačom sa pacienti často sťažujú na rozmazané videnie na konci dňa, pre ktoré musia niekoľkokrát žmurkať, aby ho zostrili. Takéto videnie môže byť následkom vysychania kontaktných šošoviek, čím sa menia ich vlastnosti a môžu tak narúšať ostrosť videnia," hovorí očný lekár, MUDr. Štefan Marko.

 

HyperGel™ pomáha novým Biotrue™ ONEday kontaktným šošovkám napodobňovať vlastné zdravé slzy a je preukázané, že udržiavajú rovnakú úroveň vlhkosti, akú má rohovka. Vďaka tomu si zachovávajú svoj ​​tvar a zabezpečujú jasné videnie po celý deň," dodáva MUDr. Marko.

 

Značka Bausch+Lomb sa kontinuálne venuje inováciám v oblasti kontaktných šošoviek a roztokov, pričom dnešné uvedenie ONEday šošoviek Biotrue ™ predstavuje ďalší významný krok smerom k pomoci ľuďom s posolstvom - lepšie vidieť, lepšie žiť.  Kontaktné šošovky zo série Biotrue™ sú prvé svojho druhu vybavené novým revolučným materiálom Hypergel™, ktorý ponúka nositeľovi kontaktných šošoviek pohodlné videnie po celý deň a pomáha riešiť doposiaľ nesplnené potreby nositeľa dnešných kontaktných šošoviek.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.