Sladké opekanie s HARIBO Chamallows
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 15.4.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Jar v nás prebúdza chuť oslobodiť sa od bežných povinností a vybrať sa na výlet, usporiadať piknik alebo len tak vyraziť do prírody. Nachádzame stále viac dôvodov, prečo byť častejšie a viac vonku.

Jar v nás prebúdza chuť oslobodiť sa od bežných povinností a vybrať sa na výlet, usporiadať piknik alebo len tak vyraziť do prírody. Nachádzame stále viac dôvodov, prečo byť častejšie a viac vonku. Rituál vynášania Moreny alebo upaľovania bosoriek patrí k obľúbeným ľudovým zvyklostiam. Pre mnohých z nás je to zábava, pri ktorej sa zídeme s rodinou a priateľmi. Vzduch tejto magickej poslednej aprílovej noci je presýtený tisícami ohňov, v ktorých sa pália figuríny bosoriek. Čo však túto čarodejnú noc ozvláštni ešte viac je opekanie rôznych kulinárskych dobrôt. Spoločnosť HARIBO ponúka niekoľko druhov penových cukroviniek, ako sú napríklad HARIBO Chamallows Barbecue, ktoré sú vhodné aj na opekanie a deťom spríjemnia tento mimoriadny deň.

 

Mnoho našich produktov tipu HARIBO Chamallows je vhodných aj na opekanie, čo ich robí veľmi zaujímavými,“ hovorí Rostislav Němec, konateľ spoločnosti HARIBO CZ s.r.o. „Tieto nadýchané penové cukríky sú najobľúbenejšie medzi deťmi a mladšou generáciou, ktorá sa nebojí experimentovať,“ dodáva Rostislav Němec.

 

Z produktov HARIBO Chamallows, ako sú napríklad Chamallows Flowers, Chamallows Exotic, Chamallows Speckies, Chamallows Barbecue, je možné vytvoriť neuveriteľné kulinárske kúzla a experimenty. Chamallows Barbecue s vanilkovou príchuťou sú veľmi obľúbenou pochúťkou na grilovanie pre deti po celom svete. Chamallows Speckies sú zase dvojfarebné penové cukríky rovnako s vanilkovou príchuťou. Chamalows Flowers sú veselé penové kytičky, ktoré lahodia oku i chuťovým pohárikom. Chamallows Exotic sú ďalším druhom penových cukroviniek, ktoré majú oproti Chamallows Barbecue a Chamallows Speckies ovocnú príchuť, ktorá sa rozplýva na jazyku.

 

Mnohé produkty sú okrem klasického maškrtenia vhodné aj na opekanie. Najjednoduchším variantom je napichnúť HARIBO Chamallows na paličku a krátko ich opiecť nad ohňom. Cukor na povrchu lahodne skaramelizuje a HARIBO Chamallows sa v ústach doslova rozpustia. Z rozohriatych HARIBO Chamallows je možné urobiť deťom netradičnú náplň medzi dvoma sušienkami. HARIBO Chamallows však môžete kombinovať aj s ovocím, napríklad s ananásom alebo sladkými jahodami. Portfólio penových cukroviniek spoločnosti HARIBO je veľmi nápadité a s pomocou detskej fantázie dokážu vzniknúť veselé a chutné kombinácie pre tie najsladšie zážitky.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.