Pripite s priateľmi si na účet Becherovky
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 20.2.2014 15:12
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Na správne vychladený a perfektne servírovaný shot bylinného likéru pozýva Becherovka Original svojich milovníkov v rámci doteraz nevídaného megasamplingu. Získajte na internete jedinečný kód a nezmeškajte Pozvanie na pohárik vo vašom meste!

Na správne vychladený a perfektne servírovaný shot bylinného likéru pozýva Becherovka Original svojich milovníkov v rámci doteraz nevídaného megasamplingu. Získajte na internete jedinečný kód a nezmeškajte Pozvanie na pohárik vo vašom meste!

 

Najobľúbenejší bylinný likér Čechov i Slovákov robí opäť krok v ústrety svojim priaznivcom a celé Slovensko pozýva na pohárik dokonale vychladenej Becherovky. Stačí si na webe www.napoharik.sk vybrať jeden zo zapojených barov po celom Slovensku, nechať si na mail poslať unikátny QR kód a už sa iba v určenom termíne dostaviť na miesto.

 

Podniky, do ktorých Becherovka na pohárik pozýva prostredníctvom PR a online kampane na Facebooku i Youtube, návštevníci ľahko spoznajú aj vďaka príjemnej bylinkovej atmosfére a výzdobe podniku. U čakajúcej hostesky si potom svoj QR kód na obrazovke smartfónu či vytlačený na papieri stačí zameniť za žetón a pokračovať na bar, pripiť si s priateľmi na účet Becherovky.

 

Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý spolu prežijeme. Chceli sme preto dať jej fanúšikom možnosť stretnúť sa, nachvíľu sa odpojiť od digitálneho sveta a štrngnúť si s priateľmi v príjemnej ‚Becherovka‘ atmosfére. Zároveň chceme spotrebiteľom sprostredkovať zážitok z perfect serve, teda z dokonale vychladenej a naservírovanej Becherovky,hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

 

 

Od Becherovky sa môžete najbližšie nechať pozvať:

20.02.2014      Bratislava                    Kolkovna Eurovea       17:00-22:00

25.02.2014      Trenčín                       Da Vinci                      15:00-22:00

26.02.2014      Banská Bystrica          Leroy                           15:00-22:00

27.02.2014      Poprad                        Egídius Brewery         15:00-22:00

28.02.2014      Košice                         Malá Praha                 15:00-22:00

 

 

 

Vedeli ste, že...?

-         Ideálna teplota pre servírovanie Becherovky je -4 až -6 °C.

-         Becherovka je vyrobená z viac ako 20 druhov byliniek dovážaných z celého sveta a naopak, vyváža sa až do 40 svetových krajín.

-         Receptúra na Becherovku sa nezmenila už 207 rokov (t.j. od jej uvedenia v roku 1807).

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.