HRAVÁ MÓDA PRE VAŠE MALÉ HVIEZDY
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 12.2.2014 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Aj detičky majú rady módu. Značka Sunar tak už po druhýkrát, po veľmi úspešnom 1. ročníku Sunar Fashion 2013, prichádza s ďalšou limitovanou módnou kolekciou detského oblečenia Sunar Fashion 2014. V tomto roku ju pre vaše malé hviezdy navrhla známa slovenská módna návrhárka Dana Kleinert. Na konte má viacero dizajnérskych ocenení.

Aj detičky majú rady módu. Značka Sunar tak už po druhýkrát, po veľmi úspešnom 1. ročníku Sunar Fashion 2013, prichádza s ďalšou limitovanou módnou kolekciou detského oblečenia Sunar Fashion 2014. V tomto roku ju pre vaše malé hviezdy navrhla známa slovenská módna návrhárka Dana Kleinert. Na konte má viacero dizajnérskych ocenení.

 

Sunar sleduje najnovšie trendy. Pri dojčenskej výžive prichádza s novým zložením a maminky si môžu byť isté jeho kvalitou. Aj v prípade najnovšej kolekcie bol dôraz kladený na spojenie kvality s najnovšími, tentokrát módnymi trendami.

 

Originálne kúsky oblečenia z novej detskej kolekcie Sunar Fashion 2014 sú obohatené o hravé detaily a praktické prvky. Či už v podobe obľúbenej žirafky, oranžových bodiek na šatočkách, alebo praktických šnúrok. Tie zaručia rast oblečenia spolu s deťmi. Originalitu dotvárajú  zipsy a vrecká. Vďaka obojstrannosti je časť oblečenia variabilná. Oči poteší kombinácia moderných šedých odtieňov alebo veselej oranžovej.

 

Celá kolekcia bola tentokrát ušitá na Slovensku (od návrhov, materiálov až po ich výrobu). Dostupná bude od februára v Hero e-shope. Zároveň ju maminky budú môcť získať zdarma v rámci rôznych promo akcií spojených so značkou Sunar.

 

Krédom novej kolekcie je hravosť a elegancia, ale i praktickosť. Použité materiály, farby i strihy jednotlivých modelov vrátane možnosti kombinovania tieto atribúty spĺňajú. Sunar Fashion 2014 opäť pracuje s minimálnou farebnou škálou v podobe bielej, svetlo šedej a tmavo šedej. Vždy oživené oranžovým detailom. Ďalšou nespornou výhodou zvolených farebných kombinácií je praktickosť pre bežné nosenie. Svedčať bude malým slečnám i chlapčekom.

 

„Kolekcia okrem farieb a vrstvenia pracuje s hravými detailmi. Tie budú deti určite baviť. Tepláčiky navyše s deťmi porastú vďaka všitým oranžovým šnúrkam, ktoré žirafke na nich predĺžia či skrátia krk. Šatočky sú pre zmenu obojstranné, dievčatká ich tak môžu striedať podľa nálad,“ prezdrádza Dana Kleinert, autorka detskej kolekcie.

 

Limitovaná kolekcia Sunar Fashion 2014 obsahuje, rovnako ako tá vlaňajšia, body, tričko, čiapočky, tepláčiky, mikinu a šatočky. Tie sú v tomto roku navyše obojstranné. Rovnako ako praktická vestička s kapucňou. Tá do kolekcia pribudla tento rok. Súčasťou novej kolekcie je i špeciálny kúsok – originálna deka na prebaľovanie.

 

„Jednotlivé modely sa dajú krásne kombinovať a vrstviť. Od bieleho trička s dlhým rukávom, po mikinu s dvojfarebnou kapucňou,“ dodáva Dana Kleinert.

 

Ako vníma novú edíciu oblečenie Lenka Pošarová, marketingová riaditeľka značky Sunar? „Veríme, že nová kolekcia uľahčí mamičkám každodennú starostlivosť o ich detičky. Presne tak ako dojčenská výživa Sunar, ktorá sa stará o správny rast a spokojnosť tých najmenších už mnoho generácií. Teší nás, že Dana Kleinert, čerstvá mamina tretieho dievčatka, spracovala kolekciu s ohľadom na detského „nositeľa“ a okrem iného vychádza i z jej ocenenej autorskej kolekcie The Era.“

 

Výnimočné kúsky kolekcie Sunar Fashion 2014:

 

Šatočky - Obojstranné tmavo šedé šatočky s oranžovými bodkami, funkčnými vreckami s vykúkajúcou žirafkou a motýlikovými rukávmi so šnúrkami.  Po obrátení naruby sa menia na hladké, jasno oranžové. Práve v návrhu šatočiek je najviac rozpoznateľný verný rukopis Dany Kleinert. Sú vernou kópiou jej oceňovanej kolekcie The Era. Vyzerajú rovnako pekne nielen ako šatočky, ale tiež ako tunika k tepláčikom či legínam.

 

Body - Body je navrhnuté v typickej bielej farbe. Jeho nosenie bude deti baviť. Stačí len zatiahnuť za šnúrku šedého vrecka a dieťa hneď zistí, aký dlhý má žirafka krk.

 

Tričko - Univerzálne biele tričko s funkčným šedým vreckom, z ktorého vykúka žirafka so svojim dlhým krkom. Môže byť krásnym základom celej kolekcie. Vyzerá slušivo pod mikinou, vestou i šatočkami.

 

Vestička - Obojstranná vestička s kapucňou je z jednej strany tmavo šedá s veľkými svetlo šedými vreckami. Aj tu z nich vykúka žirafka. Z druhej strany je oranžová s malým vreckom.

 

Mikina

Svetlo šedá mikina s kapucňou a veľkými vreckami, z ktorých opäť vykúka žirafka. Mikina má praktické zapínanie na oranžový zips. Je vhodná pre chlapčekov i dievčatká.

 

 

Tepláčiky - Svetlo šedé tepláčiky majú funkčné vrecká vhodné pre detskú ručičku i malé skryté tajomstvo. V nohaviciach majú tepláčiky navyše všité šnúry, ktorými môžete nastavovať ich dĺžku. Vďaka tomu tepláčiky porastú zároveň s dieťaťom.

 

Čiapočka biela - Dvojvrstvová čiapočka s vyhrnutým lemom pristane dievčatkám i chlapcom.

 

Čiapočka tmavo šedá - Tmavo šedú čiapočku s vyhrnutým lemom dopĺňajú veselé oranžové detaily. Evokujú hrivu žirafky. Čiapočka má univerzálnu veľkosť pre deti od jedného do troch rokov.

 

Deka na prebaľovanie - Originálna mäkká podložka na prebaľovanie vytvorená z mixu farieb a vzorov. Myšlienkovo prepája celú kolekciu. Je skutočným dizajnovým kúskom. A najmä, hodí sa pod každý malý zadoček J

 

 

Sunar Fashion kladie nevyhnutný dôraz na vysokú kvalitu. Preto je oblečenie ušité z tých najkvalitnejších materiálov (100% bavlna a bavlna + lycra), bez umelých prímesí.

Samozrejmosťou je, že spĺňajú prísne podmienky zdravotnej nezávadnosti pre deti do 3 rokov.

 

 

O Sunar Fashion

Sunar je renomovaná značka dojčenskej výživy, ktorá ako jediná, podľa vzoru materského mlieka, obsahuje mliečny tuk. Preto je deťmi veľmi dobre prijímaný a pomáha im rásť už po mnoho generácií. A pretože chce značka Sunar mamičkám uľahčiť každodennú starostlivosť o ich ratolesti nielen v oblasti výživy, rozhodla sa prísť s ponukou detského oblečenia podľa najnovších módnych trendov.

 

V návrhárskej dielni sa autorka inšpirovala motívom žirafky v spojení s oranžovou farbou z obalu dojčenského mlieka Sunar complex. Ten bol v minulom roku na základe najnovších poznatkov v oblasti pediatrie uvedený na trh s inovovaným zložením. Sunar complex ako jediný obsahuje naturbalance – unikátnu receptúru s mliečnym tukom, pripravenú podľa vzoru materského mlieka, ktoré je dôležité pre rast silných kostí, harmonický vývoj a celkovú pohodu dieťaťa.

 

Vďaka kreatívnym nápadom a skúsenostiam poprednej slovenskej návrhárky Dany Kleinert, s ktorou značka Sunar spolupracovala, je teraz na svete jedinečná limitovaná kolekcia Sunar Fashion 2014.

 

 

O Dane Kleinert

Dana Kleinert je známa slovenská módna návrhárka, ktorá svoje modely navrhuje už od roku 2001 pod vlastnou značkou Dana Kleinert. Zároveň je mamou troch dievčatiek. Jej návrhy sú charakteristické najmä využitím pleteniny s vlastnoručne navrhnutými vzormi. Modely sú veľmi variabilné a pohodlné. Drvivá väčšina modelov sa navyše vyrába lokálne.

 

Veľký úspech zaznamenala Dana v roku 2010, keď obliekala slovenskú reprezentáciu na zimnú Olympiádu vo Vancouveri. S kolekciou The Era potom získala v roku 2013 ako prvá módna návrhárka Národnú cenu za dizajn. Dana Kleinert je okrem iného tiež zakladateľkou slovenskej módnej platformy Slovak Fashion Council.

 

Po oslovení Dany Kleinert s ponukou, či by chcela navrhnúť novú kolekciu Sunar Fashion, reagovala úplne nadšene, pretože v tej dobe už bola v očakávaní svojho najmladšieho dievčatka. Kolekciu v podstate navrhovala aj pre ňu. Malá Tama sa narodila v decembri. Dana vtedy zároveň dokončila prácu na Sunar Fashion a bola pre ňu tou najkrajšou odmenou.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.