Navštívte vysnenú reštauráciu podľa vlastného výberu so žuvačkami Orbit!
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 10.2.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Pre všetkých žuvačkových milovníkov klasických žuvačiek Orbit spoločnosť Wrigley pripravila prekvapenie v podobe možnosti vyhrať poukaz na návštevu vysnívanej reštaurácie v hodnote 100 eur.

Pre všetkých žuvačkových milovníkov klasických žuvačiek Orbit spoločnosť Wrigley pripravila prekvapenie v podobe možnosti vyhrať poukaz na návštevu vysnívanej reštaurácie  v hodnote 100 eur.

Od januára 2014 spoločnosť Wrigley pripravila pre milovníkov klasických „peppermintiek“ a „spearmintiek“ ďalšie potešenie. Okrem radosti zo žuvania a udržiavania si zdravia ústnej dutiny umožní zapojiť sa do súťaže o celkovo 5 650 výhier. Stačí si zakúpiť v ktoromkoľvek obchode v rámci Slovenskej republiky špeciálne promo duopack balenie, či 46 kusové vrecúško žuvačiek Orbit Peppermint alebo Spearmint.

V rámci súťaže môžu spotrebitelia získať celkovo 5 650 atraktívnych výhier. Hlavnou cenou, ktorú môžu získať 150-ti z vás, je 100 eurový poukaz do luxusnej reštaurácie podľa vlastného výberu v rámci štyroch slovenských miest – Bratislava, Žilina, Banská Bystrica a Košice (aktuálny zoznam reštaurácií nájdete na www.orbitklub.sk/gurman). Okrem možnosti získať poukaz do obľúbenej reštaurácie máte šancu vyhrať 500 krát  poukaz v hodnote 20 eur na nákup kuchynských potrieb do internetového obchodu Tescoma (www.eshop.tescoma.sk). Päťtisíc z Vás  sa môže tešiť na  Orbit piksľu s príchuťou Peppermint obsahujúcou 60 kusov dražé.

Ako môžem vyhrať? Stačí si v termíne od 27. januára 2014 do 16. marca 2014 zakúpiť v ktorejkoľvek predajni  špeciálne promo duopack balenie, či 46 kusové vrecúško žuvačiek Orbit s príchuťou Peppermint alebo Spearmint, v ktorom vás čaká stierateľný žreb. Tieto balíčky sú označené výrazným červeným pruhom s nápisom „žreb vo vnútri“. Stačí ho zotrieť a ihneď zistíte, či sa na Vás usmialo šťastie. Ak po zotretí nájdete unikátny kód, vyhrávate. Tento kód je potrebné zadať na súťažný web www.orbitklub.sk/gurman spolu so svojimi údajmi. Okrem toho je potrebné nahrať aj fotografiu výherného žrebu. Následne zistíte, ktorú z cien ste získali. Súťaže sa môžete zúčastniť od 27. januára 2014 do 16. marca 2014. Kupóny sú platné a teda ich môžete využiť do   konca decembra 2014.

Prieskum v slovenských mestách zistil fakty o žuvaní

V januári sa „Orbit hliadky“ zamerali na návštevníkov obchodných centier, v Bratislave, Žiline, Košiciach a Banskej Bystrici, a kontrolovali, ako dbajú o zdravie svojej ústnej dutiny. Prieskum sa uskutočnil na vzorke 1 187 respondentov a ukázal, že iba 13 % zo všetkých opýtaných nežuje žuvačky, pričom najmenej žujú žuvačky ľudia na východe Slovenska v Košiciach. Medzi žuvačkových milovníkov môžeme zaradiť vekovú kategóriu 26-41 rokov, kde žuje žuvačky výrazná väčšina opýtaných. Ako najčastejšie dôvody žuvania respondenti uvádzali svieži dych a po jedle. Priaznivý vplyv žuvania po jedle potvrzuje i odborníčka na dentálnu hygienu PhDr. Viera Panáková „Žuvačka po jedle zvyšuje tvorbu slín, a tak napomáha vytvárať pre zuby a ďasná priaznivé prostredie.“

Prieskum ďalej odhalil, že ženy nosia žuvačky pri sebe častejšie než muži. Celkovo z prieskumu vyšli Banskobystričania ako najpoctivejší. U nich sa zistila prítomnosť žuvačiek najčastejšie zo všetkých porovnávaných miest.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.