PlayStation 4 od piatka v predajniach Electro World
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 13.12.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Očakávaná herná konzola PlayStation 4 z dielne Sony prichádza na slovenský trh. Oficiálne sa začne predávať v piatok, 13. decembra 2013. V ten istý deň sa objaví aj v predajniach obchodného reťazca Electro World, ktorý uspokojí všetky doterajšie predobjednávky a konzolu ponúkne v bežnom predaji.

Očakávaná herná konzola PlayStation 4 z dielne Sony prichádza na slovenský trh. Oficiálne sa začne predávať v piatok, 13. decembra 2013. V ten istý deň sa objaví aj v predajniach obchodného reťazca Electro World, ktorý uspokojí všetky doterajšie predobjednávky a konzolu ponúkne v bežnom predaji.

Od svojho uvedenia na trh láme PlayStation 4 historické rekordy. V Amerike sa konzola začala predávať 15. novembra a za prvých 24 hodín sa jej predalo viac ako milión kusov. V Európe sa dostala na trh 28. novembra. Celkový počet predaných kusov na celom svete k 1. decembru je 2,1 milióna.

O PlayStation 4 je veľký záujem aj na Slovensku. Vďaka načasovaniu predaja ide o ideálny vianočný darček. „Očakávame veľký záujem zo strany zákazníkov. Electro World bude mať k dispozícii dostatočný počet kusov a zvládne vybaviť všetky predobjednávky. Obmedzené množstvo bude dostupné v bežnom predaji, v rámci predajnej akcie,“ povedal Ján Luxemburg, Buyer Entertainment  zo spoločnosti Electro World.

Konzola PlayStation 4 sa bude predávať v základnom balení s jedným ovládačom. K dispozícii bude aj príslušenstvo, PlayStation 4 kamera, ktorá umožní hrať hry, využívajúce rozšírenú realitu a ovládať konzolu hlasom.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.